Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Στο λανσάρισμα του νέου γυναικείου αρώματος Amo Ferragamo

Στο λανσάρισμα του νέου γυναικείου αρώματος Amo Ferragamo

Στη boutique Salvatore Ferragamo στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, έγινε το λανσάρισμα του νέου γυναικείου αρώματος του ομώνυμου οίκου, με ένα cocktail party. 

 

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το νέο άρωμα του γνωστού οίκου φέρει το όνομα «Amo» και αποτελεί μία έκρηξη της σύγχρονης θηλυκότητας. Το AMO FERRAGAMO είναι η δήλωση μιας νεαρής γυναίκας με ελεύθερο πνεύμα, που είναι έτοιμη να αδράξει κάθε ευκαιρία που της δίνεται και να αφήσει το στίγμα της.  Ένα Oriental Floral που χαρακτηρίζεται από μια εκρηκτική προσωπικότητα. 


ΖΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ( ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ MARKETING MANAGER ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ) ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (PR MANAGER ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

Οι καλεσμένοι, celebrities δημοσιογράφοι, social-influencers και πιστοί πελάτες του οίκου πλημμύρισαν από νωρίς την boutique Salvatore Ferragamo στο Golden Hall και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο άρωμα και να απολαύσουν τα exclusively made Amo cocktails φτιαγμένα ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά.

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η boutique Salvatore Ferragamo καθώς και ο εξωτερικός χώρος της ήταν «ντυμένοι» σε τόνους Amo Ferragamo.

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΛΟΥΣΙ ΦΑΙΣ ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΥΣΙΑΣ ( Διευθυντής Marketing, του Ομίλου Fais ) ΜΑΛΟΥ ΛΑΡΣΙΝΟΥ

 ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

ΡΟΔΟΥΛΑ ΣΙΟΥΡΤΟΥ ΧΑΡΑ ΜΙΧΑ

Οι παρευρισκόμενοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή αποκλειστικού backstage υλικού από τα γυρίσματα της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια την Suki Waterhouse και να γράψει ο καθένας το προσωπικό του Amo με κραγιόν στους καθρέπτες που κοσμούσαν τον εξωτερικό χώρο της boutique.

ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

 

φωτο Papadakis Press

SPONSORED LINKS

"Αν νιώθεις θλιμμένος ζεις στο παρελθόν. Αν είσαι ανήσυχος, ζεις στο μέλλον. Αν είσαι γαλήνιος, ζεις στο παρόν."

Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.

    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.

    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY