Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Beauty Is…by Freddy Καλομπράτσος

Beauty Is…by Freddy Καλομπράτσος

Με σημείο συνάντησης το Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, Σοφοκλέους 10, καλεσμένοι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι και φίλοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση του Freddy Καλομπράτσο, με σκοπό την αναζήτηση της ομορφιάς στο σύγχρονο κόσμο.

Καλλιόπη Καρβούνη, Freddy Καλομπρότσος και Βίκυ Καγιά

Στέλιος Κουδουνάρης και Fraddy Καλομπράτσος

Κατερίνα Κιάσσου, Freddy Καλομπράτσος και Πελίνα Θέμελη

Ομορφιά είναι… Δύο λέξεις, αμέτρητες ερμηνείες. Τι είναι τελικά η ομορφιά και πώς ορίζεται; «Ομορφιά είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι, υπάρχεις, λειτουργείς… Ομορφιά είναι αλήθεια… είναι παραδοχή – αποδοχή του εαυτού σου…Η ομορφιά είναι μέσα μας και το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της…Η ομορφιά είναι παντού…»

Το παραπάνω μήνυμα μετέδωσε ο Freddy Καλομπράτσος με ένα ξεχωριστό art video στο οποίο διαφορετικοί χαρακτήρες της κοινωνίας μας παρουσίαζαν τη «δική» τους ομορφιά. Έπειτα ακολούθησε ένα ιδιαίτερο catwalk – παρουσίαση ανθρώπων της καθημερινότητας αλλά και οι μαθητές της σχολής, Freddy Make Up Stage, του Freddy Καλομπράτσο, ο κάθε ένας εκ των οποίων πρέσβευε μια διαφορετική παραδοχή της ομορφιάς.

Δήμητρα Τζαρέλα, Ευφροσύνη Πολυζώη, Μιχάλης Κούβελας

Ίνα Παλαμά, Freddy Καλομπράτσος και Γκρέτα Τσέτη

Με το πέρας της εκδήλωσης, στον χώρο Art Wall Project Space του Fresh Hotel ακολούθησε ένα ευχαριστήριο πάρτι του Freddy προς όλο τον κόσμο που έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Photo Panoulis 

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY