Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

THE POP UP PROJECT “Under The Greek Sun”

THE POP UP PROJECT “Under The Greek Sun”

Κάτω από τον δυνατό Ελληνικό ήλιο, σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Κηφισιάς, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και στο Αίθριο του εστιατορίου "Museum Restaurant", η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, υποδέχθηκαν τις καλύτερες Editors, bloggers, instagramers & influencers, σε ένα ξεχωριστό Press Event!

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Φαίη Μπέη

Οι δύο οικοδέσποινες τoy The Pop Up Project με αφορμή το επόμενο μεγάλο event τους, το The Pop Up Project "Under the Greek Sun" που διοργανώνουν το Σάββατο 27 Μαΐου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, προσκάλεσαν τις εκπροσώπους του Έντυπου και Ηλεκτρονικού Τύπου, για να τους παρουσιάσουν τις νέες Συλλογές δώδεκα Ελλήνων Designers & brands, και να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες τους που υπογράφουν για το φετινό καλοκαίρι.

Οι σχεδιαστές που συμμετείχαν στο The Pop Up Project – Press Meet Up με τις οικοδέσποινες Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

Οι Σχεδιαστές που έλαβαν μέρος είναι: Anapnoe, beelights.gr, Levinia Konyalian, Emmanuela Swimwear, Etoile Coral, Grecian Chick, M by Mara Milonopoulou, Pareaki, The Fashion Desk, Vanile on the Rock by Vanessa Geroulanos, Wings, 2K10.Του event ακολούθησε lunch στο εστιατόριο "Museum Restaurant", όπου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιμελήθηκε προσωπικά ένα ιδιαίτερο menu για τις ξεχωριστές καλεσμένες του Press Meet Up!

Χάρης Τσιμόγιαννης, Φαίη Μπέη

Φιλιώ Μέτση, Μαίρη Καλύμνου, Εμμανουέλα Λύκου, Μαρία Τζανιδάκη, Ευφροσύνη Πολυζώη

Ευφροσύνη Πολυζώη, Μάρα Πέντζου

Αργά το απόγευμα, όλες οι προσκεκλημένες ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Φαίη Μπέη και την Ιλεάνα Ισμυρίδη στις 27 Μαΐου, στο Μουσείο Γουλανδρή, ώστε να απολαύσουν άλλο ένα επιτυχημένο Pop Up Project με την κομψή υπογραφή των δύο οικοδεσποτών, που έκαναν τα The Pop Up Projects, θεσμό.

Levinia Konyalian, Ελένη Στασινοπούλου

Μαρία Ελένη Λύκου, Βανέσσα Γερουλάνου

Την ξεχωριστή διακόσμηση -που αποτέλεσε και το talk of the event- ανέλαβε η Άντζυ Γεωργακοπούλου και η Only For You Event Planning Services.

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Άντζυ Γεωργακοπούλου, Φαίη Μπέη

 

 

photo Panoulis

SPONSORED LINKS

"Αυτοί που νικούν στο τέλος, δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι, αλλά αυτοί που είναι οι περισσότερο συμβατοί με το περιβάλλον τους."

Μανώλης Δουκίδης, Έλληνας συγγραφέας

  • 1099 - Α' Σταυροφορία: ο Γοδεφρείδος του Μπουιγιόν εκλέγεται προστάτης του Παναγίου Τάφου στο Βασίλειο της Ιερουσαλήμ.
    1613 - Ενθρονίζεται ο Μιχαήλ Φιοντόροβιτς Ρομάνοβ στη Μόσχα ως «Μιχαήλ Α', τσάρος πάσης Ρωσίας».
    1962 - Κακή αρχή για το Πρόγραμμα Μάρινερ: το Μάρινερ 1 καταστρέφεται 293 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.

© 2002-2017 MEDIA2DAY