Urban Romance η νέα συλλογή της Swarovski SS17

Η Swarovski Hellas παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017, στο roof του Gazarte, σε μία εκδήλωση που ταξίδεψε όλους τους παρευρισκόμενους από τους ρομαντικούς δρόμους του Παρισιού έως τις φωτεινές λεωφόρους του Λος Άντζελες.
Urban Romance η νέα συλλογή της Swarovski SS17

Η Swarovski Hellas παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017, στο roof του Gazarte, σε μία εκδήλωση που ταξίδεψε όλους τους παρευρισκόμενους από τους ρομαντικούς δρόμους του Παρισιού έως τις φωτεινές λεωφόρους του Λος Άντζελες. Η συλλογή για τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένη από τον αστικό ρομαντισμό και τις μοντέρνες και ιδιαίτερες πλευρές των δύο πόλεων.

Γιάννης Κουτσαφτάκης, Ρόνα Μαυρέλου, Έλενα Γεωργανά, Τάμτα, Anouchka Rafail


Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν στο ρομαντικό Παρίσι και το μοντέρνο Λος Άντζελες με τις νέες μοναδικές λαμπερές δημιουργίες της Swarovski.

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση, Τάμτα

Γιώργος Χατζηπαύλου, Έλενα Γεωργανά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Ευφροσύνη Πολυζώη

Άννα Πρέλεβιτς

Το highlight της βραδιάς ήταν η μοναδική παρουσία και η βελούδινη φωνή της αγαπημένης Ευρυδίκης σε unplugged ερμηνείες γνωστών γαλλικών τραγουδιών συνοδεία πιάνου μεταφέροντας τους παρευρισκομένους στον ρομαντισμό της Παριζιάνικης κουλτούρας.

 Ευρυδίκη

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v