40 Χρόνια Atelier Loukia

Στο πλαίσιο του Loukia Omnium Gatherum by Apivita, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Λουκίας με εκπροσώπους του Τύπου.
40 Χρόνια Atelier Loukia

Στο πλαίσιο του Loukia Omnium Gatherum by Apivita, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Λουκίας με εκπροσώπους του Τύπου.



Το παρών στο Deuxieme Etage του Salon de Bricolage, έδωσαν –εκτός της σχεδιάστριας- η κυρία Νίκη Κουτσιανά, πρόεδρος της Apivita, μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης, η Nalyssa Green, η οποία θα πλαισιώσει με την performance της το fashion show της 31ης Οκτωβρίου, και ο Γιάννης Λαγκώνας, εκ μέρους της Plus More 360° Communication, η οποία εμπνεύστηκε και παρουσιάζει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων Atelier Loukia.



Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η σχεδιάστρια του ιστορικού ατελιέ Υψηλής Ραπτικής, Λουκία, μίλησε για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, τη συνεργασία της με τη Nalyssa, την έμπνευση, την Ελληνική και διεθνή μόδα και το μέλλον της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για την συμβολή τους στη δημιουργία του «μύθου» του Atelier Loukia.





Το Loukia Omnium Gatherum by Apivita αποτελεί τη σειρά εκδηλώσεων, που αρχής γενομένης από αύριο 31 Οκτωβρίου, αναφέρονται στην τεσσαρακοστή επέτειο του Atelier Loukia. Ένα fashion show, η φωτογραφική έκθεση Omnium και ο ομώνυμος κατάλογος συνοψίζουν και αναδεικνύουν το έργο της Ελληνίδας σχεδιάστριας τα τελευταία 40 χρόνια.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v