Η MOLTON BROWN παρουσίασε την εορταστική limited edition συλλογή της

Η παρουσίαση της εορταστικής limited edition συλλογής Fabled Juniper Berries & Lapp Pine της MOLTON BROWN, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Πετρέζα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο , με τον εντυπωσιακό εορταστικό διάκοσμο να φέρνει τα φετινά Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά.

Η MOLTON BROWN παρουσίασε την εορταστική limited edition συλλογή της

Η παρουσίαση της εορταστικής limited edition συλλογής Fabled Juniper Berries & Lapp Pine της MOLTON BROWN, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Πετρέζα  σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο , με τον εντυπωσιακό εορταστικό διάκοσμο να φέρνει τα φετινά Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά.



Η Molton Brown, μας αποκάλυψε τη φετινή νέα συλλεκτική χριστουγενιάτικη έκδοση, Fabled Juniper Berries & Lapp Pine. Μια απροσδόκητη οσφρητική εμπειρία με ψυχρές και θερμές όψεις που σαγηνεύει και αγκαλιάζει τις αισθήσεις, ενώ αιχμαλωτίζει τη διαχρονικότητα της εικόνας μιας χιονισμένης ημέρας Χριστουγέννων.





Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από το εκπληκτικό, παρθένο αρκτικό τοπίο της Λαπωνίας στο βορειότερο άκρο της Σουηδίας. Η Molton Brown συλλέγει το φλοιό πεύκου που χρησιμοποιεί, από τα απομακρυσμένα πολικά δάση και τον εναρμονίζει με τη φρεσκάδα του δροσερού αρκεύθου, προκαλώντας αναμνήσεις χειμερινών αποδράσεων. Πίσω από αυτό το συνδυασμό και τη διαφημιστική καμπάνια βρίσκεται η αναβίωση των ξεχασμένων Λαπωνικών μύθων, που επαναλαμβάνεται μέσα από τις συγκινητικές περιπέτειες του νεαρού Albin.



Για να υμνήσει αυτό το γεμάτο πάθος άρωμα, η Molton Brown, επίσημος προμηθευτής προϊόντων περιποίησης σώματος της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, παρουσιάζει για πρώτη φορά στα μπουκάλια της, το σύμβολο του Royal Arms. Χρησιμοποιώντας γυαλιστερό ασημένιο χρώμα, μετατρέπει αυτή τη συλλογή σε μία αληθινά πολυτελή απόλαυση των αισθήσεων.



Επιπλέον, για πρώτη φορά, το εορταστικό κερί Molton Brown είναι εξαιρετικά διακοσμημένο με εικόνες άρκευθου και πεύκου. Ως μια γιορτινή τελική πινελιά, ολόκληρη η συλλογή είναι διακοσμημένη με κομψά, εκλεπτυσμένα μπλε καμπανάκια αντικατοπτρίζοντας έτσι τον άρκευθο αλλά και τη γιορτινή διάθεση ταυτόχρονα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v