Στην παρουσίαση του νέου αρώματος “Good Girl” του οίκου CAROLINA HERRERA

Στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση της σεζόν, ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε το Good Girl, το νέο γυναικείο άρωμα του διάσημου οίκου μόδας και αρωμάτων, Carolina Herrera!
Στην παρουσίαση του νέου αρώματος “Good Girl” του οίκου CAROLINA HERRERA

Στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση της σεζόν, ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε το Good Girl, το νέο γυναικείο άρωμα του διάσημου οίκου μόδας και αρωμάτων Carolina Herrera!

 

 

Πλήθος επωνύμων, εκπρόσωποι των Μέσων, digital influencers και επιλεγμένοι συνεργάτες έδωσαν το παρών σε ένα μοναδικό black tie event στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, για να γνωρίσουν κατά αποκλειστικότητα το νέο άρωμα που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά από τον όμιλο καλλυντικών Σαράντη, τις αμέσως επόμενες ημέρες και αναμένεται να γίνει best seller όπως και στο εξωτερικό.

 


Κώστας Χόντος, Κυριάκος Σαράντης (Αντιπρόεδρος Ομίλου Σαράντη), Ζάκης Σαράντης (Senior Brand Manager Επιλεκτικής Αρωμάτων Ομίλου Σαράντη)

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο κ. Κυριάκος Σαράντης, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Σαράντη, ενώ κατά την παρουσίαση που έγινε από τις κυρίες Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Επιλεκτικής Αρωμάτων Ομίλου Σαράντη, και Ανδρομάχη Καρελά, Senior Brand Manager, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε πρώτη προβολή την υψηλής αισθητικής καμπάνια -και backstage υλικό- που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη με επίσημο soundtrack τη θρυλική επιτυχία "Baby Did a Bad Bad Thing" του Chris Isaak και πρωταγωνίστρια το super model Karlie Kloss, απαθανατισμένη από το διεθνούς φήμης φωτογράφο Mario Testino.

 


Κατερίνα Γιαννακοπούλου (Διευθύντρια Μάρκετινγκ Επιλεκτικής Αρωμάτων Ομίλου Σαράντη), Δούκισσα Νομικού

 

 

Στο τέλος της παρουσίασης, η guest of honor Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο ballroom και σε ένα ρόλο έκπληξη, με σύνθημα το #GoodToBeBad, προ(σ)κάλεσε τους παρευρισκόμενους να αρωματιστούν με το νέο άρωμα του οίκου που απευθύνεται στην αισθησιακή, γεμάτη αυτοπεποίθηση, θηλυκή και δυναμική γυναίκα.

 


Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έλλη Κοκκίνου, Μαρία Ηλιάκη



Τζένη Μπαλατσινού

 

Τζένη Μελιτά, Δήμητρα Λαζαράτου, Μαντώ Γαστεράτου

 

Ευφροσύνη Πολυζώη

Τόσο το πρωτότυπο μπουκάλι, μια πανύψηλη γόβα στιλέτο σε midnight blue χρώμα με χρυσό τακούνι, όσο και το άρωμα αποτελούμενο από νότες γιασεμιού με κόκκους αρωματικού κακάο και μεθυστικού Tonka, ενθουσίασαν το κοινό, ενώ τα social media πήραν φωτιά από τις φωτογραφίες που δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν «καλά» και «κακά» κορίτσια!

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v