Δέκα χρόνια Emmanuela Swimwear

H Εμμανουέλα Λύκου γιόρτασε τα 10 χρόνια του brand της, Εmmanuela Swimwear, με ένα lunch party, στον υπέροχο κήπο του Oozora.

Δέκα χρόνια Emmanuela Swimwear

H Εμμανουέλα Λύκου γιόρτασε τα 10 χρόνια του brand της, Εmmanuela Swimwear, με ένα lunch party, στον υπέροχο κήπο του Oozora.

Εμμανουέλα Λύκου, Δημήτρης Γαλάνης

Μαρία Νικολοπούλου, Εμμανουέλα Λύκου, Φανή Σαραντοπούλου 

Ευφροσύνη Πολυζώη

Εμμανουέλα Λύκου, Φαίη Μπέη

Μαρία Αρώνες, Αντωνία Καρρά

Tα Εmmanuela Swimwear γιορτάζουν λοιπόν, το 10ο καλοκαίρι τους και παρουσιάζουν μία επετειακή συλλογή που ξεχωρίζει.



Η Εμμανουέλα Λύκου, πιστή στα ιδιαίτερα prints, επέλεξε για την επετειακή της συλλογή εξωτικά λουλούδια, αστέρια και έντονα χρώματα όπως το μωβ, το πράσινο και το φούξια. Η συλλογή διακρίνεται για το άκρως θηλυκό ύφος της και διατηρεί την mix & match φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τα Emmanuela Swimwear.



Στη δεκαετή παρουσία τους στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό, τα Emmanuela Swimwear ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υφασμάτων τους που η ίδια σχεδιάζει, καθώς και για τα πρωτότυπα μοτίβα τους που εμπνέεται από τα ταξίδια της στο εξωτερικό και από ξεχωριστά ελληνικά στοιχεία. Η Εμμανουέλα Λύκου σχεδιάζει μαγιό που «ξέρουν» το γυναικείο σώμα και πως να το αναδείξουν. Αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες τα επιλέγουν σταθερά εδώ και δέκα χρόνια. 

Η φετινή επετειακή συλλογή περιλαμβάνει εκτός από μαγιό και πολλά ρούχα για την παραλία, πετσέτες και φυσικά την παιδική ασορτί σειρά για κοριτσάκια ηλικίας 0 – 10 ετών.



Η συλλογή είναι διαθέσιμη και στο e-shop emmanuelaswimwear.com 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v