Οι συλλογές SS16 των Calzedonia, Intimissimi, Tezenis

Oι συλλογές και οι τάσεις της σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι ’16, των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis παρουσιάστηκαν στο Press Day Εvent του Calin Group, στο Ble Pavillon.

Οι συλλογές SS16 των Calzedonia, Intimissimi, Tezenis

Oι συλλογές και οι τάσεις της σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι ’16,  των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis παρουσιάστηκαν στο Press Day Εvent του Calin Group στο Ble Pavillon.

Η Spring Summer 16 γυναικεία συλλογή της Calzedonia τραβάει τα βλέμματα στα πόδια με τα πιο εντυπωσιακά legwear trends στα καλσόν – longuette και tattoo εφέ, ανοιξιάτικα μοτίβα, δίχτυα με πουά κοψίματα, μεγάλα πουά, φιόγκοι. Τα Denim leggings έχουν δυνατή παρουσία, ξεβαμμένα, με σκισίματα, patches ή διακοσμημένα με jewel στοιχεία όπως πέρλες.

Στα highlight η premium σειρά Made In Italy, με τα Τοtal Shaper, τα καλσόν με τη ραφή πίσω αλλά κι εκείνα με το εντελώς ματ αποτέλεσμα.

Οι socks collections, καλύπτουν όλα τα γούστα με τα fresh σχέδιά τους



Η Fitness σειρά παρουσιάζει τα πιο stylish leggings για το γυμναστήριο που συνδυάζονται μοναδικά με την Sports Beachwear σειρά ενώ η Βeachwear Collection, εμπνέεται από τις τάσεις των 80ς, pop γραμμές, boho σχέδια με πρωταγωνιστές τα κρόσια, floral και εντυπωσιακά μονόχρωμα αλλά και must have σχέδια με βολάν, κεντήματα και διαφάνειες.



Η Intimissimi Spring Summer Collection ‘16 γοητεύει με τη Domino σειρά της που βασίζεται στο χρωνματικό φλερτ του black & white και διατηρεί τον ρομαντισμό της με τη συλλογή Graceful που βασίζεται στα floral και τις παστέλ αποχώσεις.

H σειρά Mineral έχει ως concept τις glam λάμψεις και εμπνέεται από το περιβάλλον του βυθού και το θαλασσινό στοιχείο ενώ η Jungle διαθέτει έντονο ταμπεραμέντο με τροπικά μοτίβα και ζωηρές αποχρώσεις στην γκάμα του πράσινου και του πορτοκαλί.

Στα highlight η Santorini Collection, μια σειρά εμπνευσμένη από τον πλέον ρομαντικό και σοφιστικέ προορισμό. Λευκό και μπλε σχηματίζουν ρίγες και μεσογειακές αναφορές, το γαλάζιο δένει αρμονικά με τη δαντέλα στο χρώμα της άμμου, οι λευκές διαφάνειες παραπέμπουν στο απόλυτο λευκό που συναντάς στο νησί – πηγή έμπνευσης ενώ τα prints με αναφορές στη τέχνη της μαγιολικής χαρίζουν το πιο summer chic look.

Spring Summer ‘16 Tezenis Collection παρουσιάζει 4 βασικές τάσεις για τη νέα σεζόν:

Τζιν & Safari με casual denim παντελόνια, φούστες και σαλοπέτες για neo romantic look ενώ το Safari trend βασίζεται σε animal σχέδια και cool wild prints σε black & white γεωμετρικά μοτίβα.
Garçonne style και μία νέα θηλυκότητα που εμπνέεται από τα ’20s με παλέτες χρωμάτων σε τόνους του smokey γκρι, λευκό και μαύρο. 

Γεωμετρικά prints σε black&white, διαφανείς υφές, παντελόνια με πιέτες και τιράντες, ζώνες που συνδυάζονται με χαλαρά πλεκτά.   Playful με έμφαση στο ροζ χρώμα και χαρακτηριστικό κομμάτι το σουτιέν τρίγωνο που καλύπτεται με μαργαρίτες και γλυκά ή τα σλιπ που στολίζονται με πέταλα που αιωρούνται. Casual Couture και διαφάνειες, σλόγκαν με χιούμορ σε φανελάκια και μπλούζες με ένα μοναδικό, cool social style. Οι αποχρώσεις παίζουν σε black & white, παστέλ ροζ και βαθύ μπλε. Πουά, διχρωμίες και τα casual chic παντελόνια γίνονται η τέλεια επιλογή με blazer και πουκάμισο. 3D υφές, εκτεταμένη χρήση scuba light, πετσετέ υφάσματα και διαφανείς ενθέσεις.

Underwear: Mεγάλη ποικιλία σε χρώματα, μοτίβα και σχήματα (τα laser slip είναι ό,τι πιο hot χάρη στη τέλεια εφαρμογή τους). ενώ τέλος η Bra Collection διαθέτει πληθώρα αποχρώσεων, prints για mix & match συνδυασμούς και μεγέθη. Πιο συγκεκριμένα, η Basic Bra σειρά σε ταξιδεύει στον κόσμο με τα 12 σουτιέν που αφιερώνονται σε πόλεις και σε προκαλεί να ανακαλύψεις το αγαπημένο σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v