Η Ανοιξιάτικη Συλλογή Molton Brown και Annick Goutal

Σ' ένα παραμυθένιο περιβάλλον, στο Tatoi Club, μας υποδέχτηκε ο όμιλος FF Group, σε ένα press event, για την παρουσίαση των ανοιξιάτικων συλλογών MOLTON BROWN και Annick Goutal. Η διακόσμηση του χώρου, το Afternoon Tea και οι υπέροχες μυρωδιές, μας έφεραν στην καρδιά της άνοιξης!

Η Ανοιξιάτικη Συλλογή Molton Brown και Annick Goutal

Σ' ένα παραμυθένιο περιβάλλον, στο Tatoi Club, μας υποδέχτηκε ο όμιλος FF Group, σε ένα press event, για την παρουσίαση των ανοιξιάτικων συλλογών MOLTON BROWN και Annick Goutal. Η διακόσμηση του χώρου, το Afternoon Tea και οι υπέροχες μυρωδιές, μας έφεραν στην καρδιά της άνοιξης!


Dewy Lily of the Valley & Star Anise

Η Molton Brown, η μάρκα από το Λονδίνο που ειδικεύεται στην αρωματοποιία, αποκαλύπτει τη μοναδική νέα λουλουδάτη συλλογή της – μία μοντέρνα ερμηνεία ενός κλασσικού αρώματος, εμπνευσμένου από την κομψή αγνότητα μιας πολυτελούς νυφικής ανθοδέσμης.



Η Jennifer Jambon, η αρωματοποιός της Molton Brown, το περιγράφει ως «ένα ανοιξιάτικο μπουκέτο από λευκά λουλούδια που μόλις έχουν μαζευτεί, και είναι ακόμη καλυμμένα με την πρωινή δροσιά. Ο αστεροειδής γλυκάνισος (star anise) παντρεύει ένα εκλεπτυσμένο άγγιγμα με τη φρεσκάδα που χαρίζουν οι πράσινες πρώτες νότες, ενώ μία αληθινή λουλουδάτη καρδιά ανθίζει με κρίνο μιγκέ (lily of the valley) και μανόλια. Το μεταξένιο υλάνγκ-υλάνγκ χαρίζει ένα απαλό τελείωμα που διαρκεί.»





Η Molton Brown συνεργάστηκε με ανθοπώλες του Λονδίνου, από την “Flower Appreciation Society”, για να σχεδιάσουν μία χειροποίητη εικόνα με καμπανούλες του κρίνου μιγκέ (lily of the valley) επάνω στα μπουκάλια των προϊόντων της συλλογής για το μπάνιο, ώστε να χαρίσουν ένα θηλυκό χαρακτήρα. Αυτή η διαχρονική συλλογή αποτελεί το τέλειο δώρο για φέτος την άνοιξη.Η συλλογή των αρωμάτων με την υπογραφή Molton Brown για γυναίκες και άνδρες, τα αφρόλουτρα και τα προϊόντα για τα χέρια, ξεχωρίζουν για τα ζωηρά τους χρώματα και τις τολμηρές ευωδιές τους. Δημιουργούνται με περίσσια τέχνη στην Αγγλία από το 1973 από βραβευμένους αρωματοποιούς και τα συστατικά τους προέρχονται από τις πιο εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Κάθε δημιουργία αρωματίζει όμορφα την επιδερμίδα, αποτελώντας μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία.


Το Rose Pompon αντανακλά τις οσφρητικές δημιουργίες της Annick Goutal, με μια πιο τολμηρή και μοντέρνα ματιά.

Είναι η χαρούμενη ερμηνεία ενός λαμπερού μπουμπουκιού από τριαντάφυλλο, όπου οι πικάντικες νότες από Ροζ Πιπέρι σμίγουν με τη λάμψη του Μαύρου Φραγκοστάφυλου, προτού αναδειχθούν με τις βελούδινες νότες από Βατόμουρο. Οι νότες καρδιάς γεμίζουν με το απόσταγμα από ένα ζευγάρι τριαντάφυλλων που συνθέτουν το Rose Pompon (Centifolia), ένας κήπος από τριαντάφυλλα με χίλια πέταλα, ντελικάτος και πολυτελής.



Το Rose Pompon έχει κάνει τα μαγικά του με το εμβληματικό μπουκάλι με τις ραβδώσεις, που εδώ κοσμείται με αποχρώσεις της ροζ λάκας. Στη συσκευασία αντανακλάται η δουλειά και το τολμηρό, δημιουργικό σύμπαν των υπέροχων φωτογράφων που η Camille Goutal θαυμάζει τόσο. Ο οίκος Annick Goutal έχει φανταστεί μία νέα γυναίκα, γοητευτική και ζωηρή, τη γυναίκα Rose Pompon που τραβάει την προσοχή και κάνει τους πάντες να χαμογελούν, ενώ εκείνη κρύβεται πίσω από το υπερβολικό λουλούδι της.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v