Η Sweete Stevia διοργάνωσε το πιο γλυκό brunch

Η Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, ανανεώθηκε, άλλαξε συσκευασία, μεγάλωσε την «οικογένειά» της και υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στο πιο Sweete Brunch στο Semiramis Restaurant όπου παρουσίασε τη νέα έκδοση του Sweete CookBook με γλυκές συνταγές του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη.

Η Sweete Stevia διοργάνωσε το πιο γλυκό brunch

Η Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, ανανεώθηκε, άλλαξε συσκευασία, μεγάλωσε την «οικογένειά» της και υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στο πιο Sweete Brunch στο Semiramis Restaurant όπου παρουσίασε τη νέα έκδοση του Sweete CookBook με γλυκές συνταγές του pastry chef, Δημήτρη Οικονομίδη.

  

Με ανανεωμένη κι άκρως φρέσκια εμφάνιση αλλά και βελτιωμένη γεύση, η Sweete Stevia μας σύστησε τη νέα της ταυτότητα, αλλά και τα ανανεωμένα της προϊόντα: 
-το ανανεωμένο σακουλάκι Sweete 150γρ το οποίο επίσης διαθέτει βελτιωμένη γεύση και κρυσταλλική μορφή, ενώ περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης. 
-το νέο κουτί Sweete των 100 sticks τo οποίo αποτελείται από 100 μονές μερίδες σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης. Η νέα συσκευασία συνοδεύεται από βελτιωμένη γεύση της Sweete Stevia λόγω μεγαλύτερης καθαρότητας του γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-A που διαθέτει.
-η ολοκαίνουρια συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.



The Cookbook

Η έκδοση της Sweete Stevia με 16 υπέροχες νέες συνταγές για γλυκά με στέβια από τον pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη είναι γεγονός. Μοντέρνα και φρέσκια προσέγγιση σε 16 συνταγές που αγκαλιάζουν όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις.

Έτσι λοιπόν στο Cookbook θα συναντήσετε κλασσικές συνταγές της μαμάς (Mama’s) όπως η Πορτοκαλόπιτα, η Μηλόπιτα, η Γαλατόπιτα, λαχταριστά Bites & Snacks όπως τα Soft Cookies, το Γιαούρτι με φρούτα του δάσους, η Κρέμα με ζελέ φράουλα, τα Τρουφάκια, η Πανακότα με γιαούρτι και τσάι, Chocolate Lovers ειδική κατηγορία με Brownies, Σοκολατόπιτα, Ρόφημα Ανανά με Σοκολάτα, Υγρό Κέικ Σοκολάτας, Παρφέ Σοκολάτα αλλά και Παραδοσιακές (Traditional) συνταγές όπως το αγαπημένο μας Τσουρέκι με Μαστίχα, ο σιμιγδαλένιος Χαλβάς και η Μουσταλευριά.

Το Cookbook ολοκληρώνεται με τρία υπέροχα cocktail με sweete stevia το Mohito, την Caipiroska και το Amaretto sour.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v