Ένα λαμπερό πάρτι για το λανσάρισμα των νέων ξανθών αποχρώσεων της Keratin Color

Ένα μοναδικό VIP party στο Salon de Bricolage, με προσκεκλημένους εκπροσώπους από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς πραγματοποιήθηκε για την επίσημη παρουσίαση των νέων μοναδικών ξανθών αποχρώσεων της Keratin Color!

 

Ένα λαμπερό πάρτι για το λανσάρισμα των νέων ξανθών αποχρώσεων της Keratin Color

Ένα μοναδικό VIP party στο Salon de Bricolage, με προσκεκλημένους εκπροσώπους από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς πραγματοποιήθηκε για την επίσημη παρουσίαση των  νέων μοναδικών ξανθών αποχρώσεων της Keratin Color!

Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει η Τζένη Μπαλατσινού που για τη φετινή χρονιά χρησιμοποίησε την Keratin Color 8.4 Ξανθό Ανοιχτό Χρυσό!!!

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director της Henkel με την Τζένη Μπαλατσινού

Στην επίδειξη μόδας που ακολούθησε, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις 5 νέες ξανθές αποχρώσεις της Keratin Color από τον Schwarzkopf με Κερατίνη, καθώς και τα key pieces για την Άνοιξη 2016 από τις συλλογές των: ZEUS + ΔΙΟΝΕ, Δημήτρης Πέτρου, MiRo, Deux Hommes, Απόστολος Μητρόπουλος, Στέλιος Κουδουνάρης και παπούτσια Στάθης Σαμαντάς, αποκλειστικά από την Keratin Color με την υπογραφή των γνωστών Fashion Editors, Χάρη Γκοτζαμανίδη και Ηλία Μιχαλόλια.


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v