Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Olympéa από τον οίκο Paco Rabanne

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην γκαλερί Ζουμπουλάκη, ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε το Olympéa, το νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne.

Στην παρουσίαση του νέου αρώματος  Olympéa από τον οίκο Paco Rabanne

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην γκαλερί Ζουμπουλάκη, ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε το Olympéa, το νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne.

Κατερίνα Γιαννακοπούλου (Marketing Manager Selective Fragrances Ομίλου Σαράντη), Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πλήθος δημοσιογράφων από το χώρο της ομορφιάς, επιλεγμένοι συνεργάτες αλλά και επώνυμοι λάτρεις του brand, έδωσαν το παρών στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση της χρονιάς για να γνωρίσουν κατά αποκλειστικότητα το νέο άρωμα, που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τις αμέσως επόμενες ημέρες και να ξεναγηθούν στο μυθικό κόσμου του Olympéa.


Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες, Άννα Πρέλεβιτς, Εύα Αντωνοπούλου, Δέσποινα Καράμπελα (Senior Brand Manager Paco Rabanne), Δήμητρα Λαζαράτου

Αντώνης Βοεράκος, Ιλιάνα Παπαγεωργίου

Σε συνέχεια του ανδρικού αρώματος  Invictus, που τα τελευταία 2 χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία διεθνώς, με το Olympéa ο οίκος Paco Rabanne ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο  στα αρώματά του. Έχοντας ως έμπνευση τις αισθησιακές θεότητες της αρχαιότητας, το Olympéa συνδυάζει τον τολμηρό αισθησιασμό της αλμυρής συμφωνίας βανίλιας με τη φρεσκάδα των λουλουδιών και απευθύνεται στη γυναίκα είδωλο που είναι πανίσχυρη, μια  σύγχρονη θεά, και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ομοίως, στο μπουκάλι που φιλοτέχνησε ο Marc Ange οι κλασικές αναφορές συναντούν την art deco αισθητική δημιουργώντας ένα αληθινό έργο τέχνης.





Oικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου Σαράντη και Διευθύνων Σύμβουλος της Estee Lauder Hellas, κ. Γρηγόρης Σαράντης με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Σαράντη κ. Κυριάκο Σαράντη, που υποδέχτηκαν μαζί με τα υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου όλους τους καλεσμένους, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του ξένου οίκου, που ήρθαν στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση.

Βασιλική Χόντου, Κυριάκος Σαράντης (Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σαράντη), Νίκος Χόντος, Φλώρα Καμχή, Γρηγόρης Σαράντης (Πρόεδρος του Ομίλου Σαράντη και Διευθύνων Σύμβουλος της Estée Lauder Hellas)

Ελένη Τσολάκη, Κώστας Φραγκολιάς, Μαρία Κορινθίου

Κατερίνα Γιαννακοπούλου (Marketing Manager Selective Fragrances Ομίλου Σαράντη), Κατερίνα Κιάσσου (Senior Brand Manager MAC), Κατερίνα Γκαμηλιάρη (Brand General Manager Estée Lauder Hellas & Balkans), Εύη Κλαουδάτου

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v