Στο fashion show της νεαρής σχεδιάστριας μόδας Στεφανίας Βαϊδάνη

Mια όμορφη βραδιά όλο νιάτα και αισιοδοξία έλαβε χώρα στο bar-restaurant Balthazar.
Στο fashion show της νεαρής σχεδιάστριας μόδας Στεφανίας Βαϊδάνη

Mια όμορφη βραδιά όλο νιάτα και αισιοδοξία έλαβε χώρα στο bar-restaurant Balthazar.

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας Στεφανία Βαϊδάνη, σε μια σύντομη επίσκεψή της στην Ελλάδα, από την Ιταλία και το περίφημο Istituto Marangoni όπου σπουδάζει, σύστησε σε στενούς φίλους και συνεργάτες το προσωπικό της brand ρούχων Stefania V. που δημιούργησε με τις συνεργάτιδές της Μαριέλενα Χαραλαμπάκη (Creative Director) και την Αγγελική Αποστόλου (Events Designer).



Η δημιουργική ομάδα της Stefania V: Αγγελική Αποστόλου (Events Designer), Στεφανία Βαϊδάνη (σχεδιάστρια), Μαριέλενα Χαραλαμπάκη (Creative Director)

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Balthazar, παιδικές φίλες, συμμαθήτριες και συμφοιτήτριες της σχεδιάστριας περπάτησαν με αέρα μοντέλων, παρουσιάζοντας τη συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, η χρωματική παλέτα της οποίας, είναι εμπνευσμένη από φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το μάρμαρο, με το λευκό βεβαίως να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με κεντρική φιλοσοφία ότι η θηλυκότητα βασίζεται στην απλότητα, οι δημιουργίες της Stefania V. έχουν σαφείς επιρροές από τη γεωμετρία, ακολουθώντας λιτές γραμμές.

Αντωνία Βαϊδάνη, Θάνος Βαϊδάνης, Στεφανία Βαϊδάνη, Γιώργος Βαϊδάνης

Με τις Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δήμητρα Λαζαράτου, Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες

Έλενα Γαλίφα, Στεφανία Βαϊδάνη, Αλεξάνδρα Δράκου

Σοφία Κούστα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v