A Dream Come True by Folli Follie

Με ένα «ονειρικό» πάρτι, η Folli Follie παρουσίασε σε φίλους της μάρκας, εκπροσώπους των media και του καλλιτεχνικού κόσμου το νέο Folli Follie Concept Store στο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο στην Ερμού 19.
A Dream Come True by Folli Follie

Με ένα «ονειρικό» πάρτι, η Folli Follie παρουσίασε σε φίλους της μάρκας, εκπροσώπους των media και του καλλιτεχνικού κόσμου το νέο Folli Follie Concept Store στο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο στην Ερμού 19. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της Folli Follie ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση του αγαπημένου lifestyle accessory brand και έσπευσαν να βιώσουν πρώτοι την απόλυτη εμπειρία shopping, μέσα από ένα μοναδικό, διαδραστικό ταξίδι που στόχο είχε να διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Τόνια Σωτηροπούλου

Amber Le Bon

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Folli Follie ήταν η Amber Le Bon, κόρη του lead singer των Duran Duran, που ταξίδεψε από το Λονδίνο για να δει από κοντά το νέο Concept Store του αγαπημένου της fashion brand!

Η Ελένη Παναρίτη, Fashion Coordinator FF Group, η Αφροδίτη Πηγή, Corporate Affairs & Public Relations Director FF Group, η Φένια Τσαβδάρη, Communications & PR Manager FF Group, η Ευρυδίκη Κατσουλάκη, Communications & PR Executive FF Group

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου FF Group, ο οποίος δήλωσε «Για όλους εμάς στην Folli Follie αυτό το κατάστημα ενσαρκώνει ένα όνειρο και είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε το όραμά μας για αυτό το brand να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι συγκινημένος που βίωσα σήμερα την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κόσμου στη γενέτειρα του brand Folli Follie, στην καρδιά της Αθήνας».


Η Έλενα Μαθιού, Global Chief Brands Officer FF Group, η Αγγέλα Κάτρη, Brand Director Folli Follie, ο ∆ημήτρης Κουτσολιούτσος Ιδρυτής & Πρόεδρος του Ομίλου FF Group, ο Μίλτος Καλμαντής, General Manager EMEA FF Group, η Αφροδίτη Πηγή, Corporate Affairs & Public Relations Director FF Group



Νικολέττα Ράλλη

Περικλής Κονδυλάτος, Βασίλης Ζούλιας,  Ελένη Παναρίτη

Με την Κατερίνα Μισιχρόνη φορώντας τα αγαπημένα μας Folli Follie γυαλιά ηλίου

Tζέννη Μπαλατσινού

Μεταδίδοντας την ενέργεια και τον λαμπερό χαρακτήρα του brand, το νέο Concept Store της Folli Follie, με τα statement γραφικά και τις αποχρώσεις του ροζ χρυσού και colonial white, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για το απόλυτο glam fashion πάρτι, το οποίο έντυσε με τις μουσικές της επιλογές η γνωστή DJ, Ξένια Γκάλη.


Κατερίνα Καινούριου, Amber Le Bon, Μπέτυ Μαγγίρα

Η Ναταλία ∆ραγούμη, με αξεσουάρ Folli Follie, και ο Χάρης Ντάβλας

Necklace FolliFollie Santorini Flower

Το νέο flagship κατάστημα της Folli Follie εκτείνεται σε δύο ορόφους, συνολικού εμβαδού 250 τ.μ. και αντικατοπτρίζει τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie, που θα παρουσιαστεί στους πιο γνωστούς εμπορικούς δρόμους των πιο κοσμοπολίτικων πόλεων του κόσμου με τα πρώτα καταστήματα να έχουν ήδη ανοίξει σε Χονγκ Κονγκ, Σίδνεϋ και Τόκιο.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v