Η νέα συλλογή Swarovski Sea Of Sparkle SS16

Η Swarovski Hellas διοργάνωσε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «Sea of Sparkle» για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πανέμορφες θάλασσες και τους ωκεανούς του κόσμου.
Η νέα συλλογή Swarovski Sea Of Sparkle SS16

Η Swarovski Hellas διοργάνωσε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «Sea of Sparkle» για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πανέμορφες θάλασσες και τους ωκεανούς του κόσμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου και ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγικό, κρυστάλλινο βυθό δημιουργιών και λάμψης. 

Την ξενάγηση στη μοναδική αυτή βραδιά ανέλαβε η λαμπερή Τζένη Θεωνά. Το παρών έδωσαν άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες, που είχαν τη ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή κοσμημάτων και να ανακαλύψουν τις τάσεις του καλοκαιριού που προτείνει η Swarovski για τη νέα σεζόν.

Anouchka Rafail Swarovski και Έλενα Γεωργανά, Γ. Δ/ντρια Swarovski Hellas

Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Στέλιος Κουδουνάρης, Τάμτα, Έλενα Γεωργανά, Ρόνα Μαυρέλου και Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Η βραδιά ξεκίνησε με μια βουτιά στα καταγάλανα νερά των κοραλλιογενών υφάλων με την εντυπωσιακή προβολή της ταινίας θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι» που έδωσε το στίγμα της έμπνευσης της συλλογής ταξιδεύοντας τους παρευρισκομένους σε μοναδικά μέρη στο θαλάσσιο βυθό.

Τα λαμπερά, κοσμήματα της νέας συλλογής «Sea of Sparkle» παρουσιάστηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «Aquarium», που παράλληλα φιλοξενεί την έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας με τίτλο: «Με μια ανάσα: Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα».

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από το Swarovski Styling Bar επιλεγμένα κοσμήματα της νέας συλλογής και να φωτογραφηθούν με αυτά, δημιουργώντας εικόνες για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Μια θάλασσα από λάμψεις τιρκουάζ, γαλαζοπράσινες και κοραλλί κυριαρχούν στη νέα συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘16. Χάρη στους κρυστάλλινους ιριδισμούς και τα ιδιαίτερα σχέδια, εμπνευσμένα από τους βυθούς του κόσμου, η συλλογή είναι υπέροχα τολμηρή, προσθέτοντας χρώμα και ενέργεια σε κάθε σύνολο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v