Στην παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος Suite Home Escape

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στο roof garden του ξενοδοχείου St. George Lycabettus. Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση του πολυτελούς συλλεκτικού λευκώματος “SUITE HOME ESCAPE” της Τόνιας Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου -που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας-, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου, θα διατεθούν για τους σκοπούς της ELPIDA Youth, της νεοσύστατης επιτροπής που λειτουργεί στα πλαίσια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος Suite Home Escape

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στο roof garden του ξενοδοχείου St. George Lycabettus. Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση του πολυτελούς συλλεκτικού λευκώματος “SUITE HOME ESCAPE” της Τόνιας Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου -που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας-, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της ELPIDA Youth, της νεοσύστατης επιτροπής που λειτουργεί στα πλαίσια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». 



Ανάμεσα στους πολλούς προσκεκλημένους που προσήλθαν στην εκδήλωση, ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καθώς θέλησε να υποστηρίξει την ELPIDA Youth, στα πρώτα της βήματα.


Αλεξία Αντσακλή Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρ. Νικόλαος, Τατιάνα Μπλάτνικ
 
Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Χρήστος Ζαμπούνης των εκδόσεων Φερενίκη, που ανέλαβαν την έκδοση του λευκώματος “SUITE HOME ESCAPE”. Το βιβλίο προλόγησε η Πρώην Υπουργός και Βουλευτής Α’ Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία παρέδωσε στη συνέχεια τη σκυτάλη στην κα Τατιάνα Μπλάτνικ.

Στη σύντομη ομιλία της, η κα Μπλάτνικ ευχαρίστησε θερμά τη συγγραφέα για την πολύτιμη συνδρομή της στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η επιτροπή της Elpida Youth, για την ανακαίνιση του ξενώνα που φιλοξενεί τις οικογένειες των παιδιών, τα οποία νοσηλεύονται στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Μαρία Παπαθανασίου, Δήμητρα Λαζαράτου 

Το Suite Home Escape είναι μια πολυτελής έκδοση 216 σελίδων στην αγγλική γλώσσα, με επιλεγμένα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Με αφετηρία το προσωπικό της blog Suite Home Escape και με σημείο αναφοράς τα ταξίδια της, η Τόνια Βασιλοπούλου δημιούργησε ένα λεύκωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε μια προσπάθεια να ταξιδέψει τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα του κόσμου.


Τόνια Βασιλοπούλου 

Το βιβλίο διατίθεται στην τιμή των €25, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Φερενίκη, στο Detroit Athens Kifissia, καθώς και στο lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v