Αmita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2015

Αmita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2015

H Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, γιόρτασε τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας με μια αξέχαστη μουσική εμπειρία! Από νωρίς, το Τείχος των Εθνών στο Ο.Α.Κ.Α. πλημμύρισε με περισσότερους από 65.000 νέους που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο αγαπημένο τους μουσικό event!

Εδώ και 10  χρόνια η  Amita Motion έχει καταφέρει να κάνει τη Θετική Ενέργεια πράξη! O επίσημος «Χορηγός Θετικής Ενέργειας» προσφέρει από το 2006 μοναδικές εμπειρίες στους νέους, χαρίζοντας ενέργεια, ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία μέσα από ξεχωριστές interactive online ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και συναρπαστικές συναυλίες που απογειώνουν τη διάθεσή της νεολαίας στα ύψη! Αποκορύφωμα των θετικών ενεργειών της Amita Motion είναι η ετήσια πιο αγαπημένη μουσική γιορτή των νέων: Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας! Ένα πολύπλευρο διαδραστικό συναυλιακό event με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών..

Για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας η Amita Motion επιφύλαξε μία ξεχωριστή έκπληξη για το κοινό. Για πρώτη φορά στη σκηνή της Θετικής Ενέργειας, εμφανίστηκε ο κορυφαίος star Σάκης Ρουβάς, ως special guest, ο οποίος παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό live performance γεμάτο από την εκρηκτική του παρουσία! Αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές ερμηνεύοντας τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, όπως τα επέλεξε το κοινό μέσα από digital διαγωνισμό. 

Στη συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας Amita Motion μεταξύ άλλων στη σκηνή ανέβηκαν, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα δίνοντας τον πιο θετικό παλμό, οι οποίοι παρέδωσαν τη σκυτάλη στον Stan που παρέσυρε τους νέους με τις γνωστές επιτυχίες του. Ακολούθησαν σε guest εμφάνιση οι Stavento σε μία live ανατρεπτική εμφάνιση. Στη συνέχεια η Demy έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ η δυναμική σύμπραξή της με τον OGE εντυπωσίασε το κοινό. Αμέσως μετά, στο stage ανέβηκαν οι Boys + Noise οι οποίοι εκτίναξαν τα ισχυρά κύματα θετικής ενέργειας. Στη συνέχεια οι νέοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τις MEΛΙSSES και τους Playmen, οι οποίοι παρουσίασαν και ένα ξεχωριστό live act με την Demy.  Ακολούθησε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που ξεχώρισε μέσα από μία δυναμική εμφάνιση, για ακόμα μία φορά. 

Ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας το μουσικό θεσμό για δέκατη χρονιά!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v