Angelo di Spirito Rosa christmas parties

Η γνωστή εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής κοσμημάτων Angelo di Spirito Rosa ,πραγματοποίησε δύο διαδοχικά χριστουγεννιάτικα πάρτυ σε συνεργασία με τα καταστήματα Sotris στο Golden Hall και a la mode στη Γλυφάδα, τα οποία προσέφεραν μέρος των εσόδων από τις γενικές πωλήσεις τους για να υποστηρίξουν τους σκοπούς του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Hellas.


Μαριάντζελα Παράβαλου-Τρικάρδου, Βασίλης Τρίκαρδος, Τόνια Σωτηροπούλου

Με σύνθημα το #unlockthemagic, χαρακτηριστικό μήνυμα της Angelo di Spirito Rosa, οι οικοδεσπότες Βασίλης Τρίκαρδος και Μαριάντζελα Παράβαλου-Τρικάρδου, υποδέχτηκαν πλήθος φίλων και συνεργατών, που έσπευσαν να δουν από κοντά την παρουσίαση της νέας καμπάνιας με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και το Concepto MMXV, το κόσμημα για τη χρονιά 2015!



Υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής μουσικής και με φόντο τις θεματικές βιτρίνες των δύο καταστημάτων που κοσμούν οι αφίσες της εντυπωσιακής καμπάνιας, συνδυασμένες με τις λαμπερές «βροχές» από κοσμήματα της Angelo di Spirito Rosa, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την πρέσβειρα του brand, καθώς επίσης να απολαύσουν 4 διαφορετικά κοκτέιλ, ειδικά φτιαγμένα για την περίσταση και σερβιρισμένα σε διάφανα φιαλίδια, όμοια με αυτά της συσκευασίας, που παρέπεμπαν σε μαγικά φίλτρα. 


Η Μαριάντζελα Παράβαλου-Τρικάρδου με τον πατέρα της Μαρίνο Παράβαλο


Με τον Βασίλη Τρίκαρδο


Βασιλική Τσεκούρα, Δήμητρα Λαζαράτου


Γιάννης Τρίκαρδος, Vassiliki


Πάνος Τσιρώνης, Αρετή Ντάρμα


Μαρία Παπαθανασίου, Ναστάζια Δαρίβα


Με την Τόνια Σωτηροπούλου


Ιλεάνα Ισμυρίδη-Μιχάλη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου


Ταυτόχρονα, απαντώντας στο ειδικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο μέσω iPad, η κάθε καλεσμένη μπορούσε να ανακαλύψει το λίθο που την αντιπροσωπεύει αλλά και το κόσμημα που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά της. 




Στη νέα καμπάνια της η εκθαμπωτική Τόνια Σωτηροπούλου αιχμαλωτίζεται από το φακό του γνωστού φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά. Τα αέρινα body jewellery της νέας συλλογής Corpus αγκαλιάζουν τη γυμνή σιλουέτα της ηθοποιού που  λειτουργεί ως καμβάς, συμπληρώνοντας τις best seller Argentum και Sericum. Τα  back necklaces που  φοριούνται με εξώπλατα φορέματα και τα headpieces που κοσμούν τα μαλλιά συναντούν τα περίτεχνα βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, φτιαγμένα από πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, και αλυσίδες από ασήμι 925 º , ασήμι επιχρυσωμένο 18Κ, ή ειδική κλωστή, συνθέτοντας μια εικόνα υψηλής αισθητικής, σαν σύγχρονα έργα τέχνης.



Τα γυάλινα μπουκάλια όπου συσκευάζονται τα κοσμήματα Angelo di Spirito Rosa, βραβευμένα με Clio Image Award



To θέμα για το κόσμημα του 2015 είναι το κριάρι, ζώδιο της χρονιάς στο κινέζικο ωροσκόπιο και σύμβολο τόλμης και θάρρους. Τα κέρατα του κριαριού σχηματίζουν το V, το λατινικό νούμερο 5, ενώ τα φτερά συμβολίζουν την αισιοδοξία για την επίτευξη των υψηλών προσδοκιών. 

photos: studio panoulis


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v