Η συλλογή H&M Studio άνοιξη/καλοκαίρι 15

Tη λαμπερή συλλογή H&M Studio για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2015, είχαμε την ευκαιρία να "γνωρίσουμε" πριν λίγες μέρες στο press event, που πραγματοποιήθηκε στο showroom στο Κολωνάκι.



Οι διακοπές, ο ήλιος και η χαλαρή ζωή του Μαϊάμι και του Palm Springs είναι οι επιρροές του H&M Studio. Το ντραπέ σχέδιο στα σετ σε στυλ πιτζάμας δίνει έναν στυλάτο αέρα, ενώ ένας συνδυασμός από στάμπες και αθλητικές επιρροές είναι ιδανικός για τις χαλαρές στιγμές όλη τη σεζόν. 





Κομψά χαμηλά σανδάλια με μοτίβα μπατίκ σουέντ ή φιδίσια, σανδάλια με ψηλό τακούνι που δένουν με μαντίλι, καπέλο του ψαρά, μαντίλι με σχέδια φλαμίνγκο και γυαλιά ηλίου με σκελετό σε στυλ «γάτας», χρυσά σκουλαρίκια και εντυπωσιακά κολιέ.




«Μου αρέσει που τα H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 είναι ταυτόχρονα λαμπερά και ανεπιτήδευτα. Τα σετ στυλ πιτζάμας είναι τόσο ευκολοφόρετα και δείχνουν τόσο ωραία, ειδικά με τακούνια. Το θέμα είναι η απόλαυση στον ήλιο και τα πάρτι μέχρι αργά τη νύχτα», λέει η Ann-Sofie Johansson, Επικεφαλής σχεδιασμού της H&M, New Development.


Η συλλογή θα πωλείται σε πάνω από 200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο από τις 12 Μαρτίου.


Τα κομμάτια που καθορίζουν την ανδρική αστική γκαρνταρόμπα, είναι στην καρδιά των ανδρικών ρούχων Η&Μ τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Κοντά μπουφάν, μπουφάν μοτοσικλέτας, μπουφάν με κουκούλα, μαύρα τζιν μπουφάν και σακάκια παρουσιάζονται δίπλα σε μπλούζες με φερμουάρ από μοντέρνο ύφασμα, μπλούζες με θερμοκόλληση και φούτερ σε στυλ scuba για μια σύγχρονη παραλλαγή της αστικής εμφάνισης.


«Η γκαρνταρόμπα του άνδρα της πόλης εξελίσσεται συνεχώς. Την άνοιξη στα Η&Μ, ο άντρας έχει ένα δυναμικό look που συνδυάζει μοντέρνα ανανεωμένα απαραίτητα είδη με κομμάτια σε αθλητικό στυλ και από καινοτόμα υφάσματα. Η αίσθηση της πόλης αντανακλάται σε μια παραστατική παλέτα μαύρων, γκρίζων και λευκών αποχρώσεων με πράσινες πινελιές για αντίθεση», λέει ο Andreas Löwenstam, Επικεφαλής Σχεδιασμού Ανδρικών της H&M.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v