Shoe-catwalk από την Tsakiris Mallas

Mια ξεχωριστή βραδιά απολαύσαμε πριν από λίγες μέρες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Η εταιρία Tsakiris Mallas, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία υποδημάτων που αριθμεί δεκάδες καταστήματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, παρουσίασε τη συλλογή Fall/Winter 2014-15, με ένα μοναδικό fashion show.



Ένας ιδιαίτερος industrial χώρος διαμορφώθηκε για πρώτη φορά σε εναλλακτικό catwalk για να φιλοξενήσει τη χειμερινή συλλογή Tsakiris Mallas. Η ειδική υπερυψωμένη κατασκευή άφηνε να φανεί μόνο το πιο θηλυκό κομμάτι της γυναικείας σιλουέτας, ο ποδόγυρος, δίνοντας έτσι έμφαση στις δημιουργίες του brand: statement μπότες πάνω από το γόνατο, εκλεπτυσμένες γόβες σε έντονα χρώματα ή animal print και αισθησιακά μποτίνια παρέλασαν σε μια πασαρέλα διαφορετική απ' ότι έχουμε συνηθίσει. Τα παπούτσια, απόλυτο αξεσουάρ-φετίχ του γυναικείου φύλου, είχαν τη θέση που τους αξίζει: αυτή του βασικού πρωταγωνιστή.





Με τη λήξη του shoe-catwalk στην πασαρέλα εμφανίστηκε η Victoria Taylor, η οποία τραγούδησε και χόρεψε δίνοντας το δικό της παιχνιδιάρικο burlesque show. 


Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που μια αντίστοιχη εταιρία υποδημάτων πραγματοποιεί δικό της fashion show/catwalk στην Ελλάδα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v