Collective: Το νέο hot fashion spot στο Κολωνάκι

Με ένα αναπάντεχο event ,που συνδύαζε θεατρικότητα, urban styling και τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις μόδας, η ομάδα του Collective γιόρτασε το opening του νέου καταστήματος και έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας Collective στο κοινό του Κολωνακίου.




Το συγκεκριμένο δρώμενο, υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, είδε τους fashion και ταυτόχρονα θεατρικούς χαρακτήρες του Collective να ζωντανεύουν από τις βιτρίνες του καταστήματος και να «κατακτούν» τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης σε μια performance που συνδύαζε στοιχεία street style και high fashion. 




Το κατάστημα στο Κολωνάκι αποτέλεσε σημείο συνάντησης για fashion editors και bloggers, celebrities, εκπροσώπους των media, αλλά και όλων όσοι αγαπούν την μόδα. 


Mε την Αφροδίτη Πηγή, Δ/ντρια Επικοινωνίας του ομίλου Folli Follie και την Ελένη Παναρίτη, Fashion coordinator της εταιρείας


Συγκεντρώνοντας τις καλύτερες επιλογές από τα πιο αγαπημένα brands σε ένα χώρο που εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα αισθητική και τις αυστηρά fashion γραμμές του, το Collective εμπνέει απόλυτα τους mix-and-match συνδυασμούς.




Επιλέγοντας ανάμεσα στα πιο γνωστά ονόματα της μόδας, όπως Converse, G-Star Raw, Scotch & Soda, Guess, Franklin & Marshall, Ted Baker, Juicy Couture American Vintage κ.ά., ο καθένας μπορεί να απογειώσει το προσωπικό του στιλ.



Η αλυσίδα Collective περιλαμβάνει άλλα 3 καταστήματα, στην Αττική και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, στο Ψυχικό και την Ν. Ερυθραία, καθώς και ένα κατάστημα στην Πάτρα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v