Detailors και Grecian Chick pre Christmas event

Σε ένα super pre Christmas event στο Albion, τα brands  Detailors και Grecian Chick παρουσίασαν τις χειμερινές τους κολεξιόν!




Δήμητρα και Δαλήνη Αδάμ, Κατερίνα Ζουγανέλη, Άννα Τάσσου


Kολάν, παντελόνια, ολόσωμες βραδινές φόρμες, σακάκια, jackets και μπλούζες με εντυπωσιακές λεπτομέρειες κυριαρχούν στη συλλογή της Δήμητρας Αδάμ (Detailors), για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 14-15. Ρούχα ευκολοφόρετα που συνδυάζουν την κομψότητα, την άνεση και την ποιότητα.


Shirt dress, Detailors 


Sheepskin jacket, Detailors

H νέα συλλογή Grecian Chick συνεχίζει στο γνωστό μας boho chic στυλ, εμπλουτίζοντας όμως τη συλλογή, με νέα σχέδια και χρώματα. Υπέροχες τσάντες και clutches στα must χρώματα του φετινού Χειμώνα: Χακί, γκρι, μπορντώ, φούξια, καφέ, αλλά και το διαχρονικό μαύρο.



Wrap, Grecian Chick

Οι σχεδιάστριες Άννα Τάσσου και Κατερίνα Ζουγανέλη μας επιφυλάσσουν και μια πολύ όμορφη έκπληξη. Για πρώτη φορά παρουσιάζουν μια capsule συλλογή από πασμίνες. To αγαπημένο αυτό αξεσουάρ ήρθε για να συμπληρώσει με πολύ στυλ κάθε μας outfit. Κυκλοφορεί σε δίχρωμα μοτίβα, σε άσπρο μαύρο pied de poule , γκρι μαύρο και χακί και συνδυάζεται υπέροχα με τα χαρακτηριστικά κρόσια του brand.


Pied de Poule wrap, suede double fringe clutch bag, Grecian Chick


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v