Pre-launch party Alexander Wang x H&M

Χθες το βράδυ, το flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54 μετατράπηκε σε στίβο μόδας και μουσικής σε ένα πάρτι αφιερωμένο στην Ελληνική παρουσίαση της συλλογής Alexander Wang x H&M




Η εκδήλωση ήταν γεμάτη ενέργεια από το ξεκίνημά της, με τις Cheerleaders των Eθνικών μας Oμάδων – Greek Drops – να χρησιμοποιούν το σκηνικό για μια μοναδική επίδειξη που έδωσε το έναυσμα για το άνοιγμα της συλλογής και της exclusive performance των Onirama


Με έντονη την αθλητική ενέργεια της συλλογής, το σκηνικό αντικατόπτριζε την απόλυτη συνάντηση μόδας και αθλητισμού.




Εκτός από τους εκπροσώπους από τον Τύπο της μόδας, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν θαυμαστές αλλά και πολλοί φίλοι των δύο εταιρειών.



«Από το shop-in-shop κατάστημα σε σκηνικό στίβου μέχρι το American sport event catering και τις εμφανίσεις των Greek Drops και των Onirama, θελήσαμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο με το αθλητικό ύφος της συλλογής  και  να δείξουμε ότι τα καθημερινά ρούχα μπορούν να είναι μόδα. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό του κόσμου απόψε και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συλλογή την ημέρα του λανσαρίσματος», δήλωσε η κυρία Dominique Fantaccino, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.





Στην Ελλάδα, η συλλογή θα διατίθεται από αύριο 6 Νοεμβρίου σε 4 καταστήματα. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54, Α. Μεταξά 41 στη Γλυφάδα και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 20-22.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v