«Only The Brave Wild» νέο άρωμα από την Diesel

Το νέο ανδρικό άρωμα Only The Brave Wild, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι καλεσμένοι της Diesel σε ένα late-afternoon cocktail στo flagship store Diesel στο Golden Hall. 


Vintage πουδρέ νότες συνδυάζονται με κρεμώδη καρύδα. Οι κλασικές νότες βρύων συνοδεύονται από ένα γήινο βετιβέρ με έντονη υφή και η δροσερή λεβάντα Προβηγκίας φωτίζεται με ίχνη μοσχοκάρυδου, σπινθηροβόλες νότες εσπεριδοειδών και εξωτικό λεμονόχορτο. Όλα αυτά συνθέτουν ένα δυναμικό άρωμα, που στιγματίζει κάθε άντρα που το επιλέγει για την καθημερινότητά του. 

Για τη σχεδίαση του κουτιού του Only The Brave Wild, η Diesel δημιούργησε ένα μοναδικό μοτίβο παραλλαγής. Ένα άμεσα αναγνωρίσιμο print, με υφή που θυμίζει πρώτη ύλη, πάνω στο οποίο δύο κίτρινες γραμμές διατρέχουν τα χρώματα της φύσης, παραπέμποντας τόσο στην πιο άγρια φύση όσο και σε μια μορφή αστικής τέχνης. 


Κατασκευασμένο από αδιαφανές γυαλί, το μπουκάλι του The Only The Brave με το θρυλικό σχήμα της σφιγμένης γροθιάς ντύνεται με μια απόχρωση πράσινου της φύσης. Διακοσμημένο με ένα μεταβιομηχανικό ατσάλινο πώμα, το μπουκάλι αποτελεί από μόνο του ένα ισχυρό σύμβολο αστικής δύναμης και φυσικής ρώμης, εκφράζοντας ξεκάθαρα τι σημαίνει να ζεις ελεύθερος.



Με τις Ζέτα Τσακούμη (Pinkgirlnotes) και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (ShopranoTheblog)



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v