H Ανοιξιάτικη συλλογή της H&M

Tη συλλογή της για την Άνοιξη του 2014 παρουσίασε στο showroom της εταιρείας στο Κολωνάκι η H&M, σ΄ένα event ειδικά για τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους της μόδας. 








Αστικό ύφος και μποέμ λεπτομέρειες για τις γυναίκες προτείνει η Η&Μ για την άνοιξη


Άνετα μπουφάν με patchwork από δέρμα και σουέτ κάνουν το look μοντέρνο και τα μεσάτα μπουφάν με μοτίβα χαρίζουν μια πιο αγαλματώδη γραμμή. Οι μπλούζες με βολάν προσθέτουν απαλότητα, και ένα μακρυμάνικο τοπ σε ματ μεταλλιζέ χρώματα προσδίδει μια τραχύτητα στο look. 





Τα σουέτ κολάν με μοτίβο προσφέρουν υφή, ενώ τα skinny τζιν ανοίγουν ελάχιστα στον αστράγαλο. Κομψά φορέματα από βαμβακερό βουάλ αποπνέουν έναν βίντατζ ρομαντισμό και φορέματα με μοτίβα είναι καλυμμένα με μαντικά σύμβολα, προσδίδοντας μια αίσθηση αστικού μυστικισμού. Αυτή η μποέμικη αίσθηση συνεχίζεται στην γκαρνταρόμπα των γυναικείων αξεσουάρ, όπου μεγάλα κοσμήματα και ζώνες έχουν μυστικιστικά στοιχεία που συνδυάζονται τέλεια με τα ρούχα.


Οι σουέτ ελαστικές μπότες μέχρι το μηρό αποδεικνύουν ότι τα ίσια παπούτσια αποτελούν άποψη, και για την ολοκλήρωση του look, τα γιλέκα από απομίμηση γούνας είναι το βασικό κομμάτι αυτής της σεζόν.




Ντύσιμο μοδάτο και ταυτόχρονα λειτουργικό η πρόταση για τους άνδρες


Αυτή τη σεζόν το κομψό ντύσιμο συναντά το αθλητικό, καθώς τα καθημερινά κομμάτια αποκτούν ένα πιο επίσημο ύφος και τα επίσημα κομμάτια περνούν σε ένα πιο κομψό χαλαρό στυλ. Τα μπουφάν αεροπόρου διαμορφώνουν την αθλητική και ταυτόχρονα ντελικάτη γραμμή, ενώ τα κουστούμια έχουν χαλαρό κόψιμο, αλλά παραμένουν κομψά και μοντέρνα. 


Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια μέχρι το γόνατο είναι ιδανικά για ντύσιμο σε στρώσεις, και τα κοντά παρκά προσθέτουν μια αστική αίσθηση. Για ακόμα πιο αθλητικό ύφος, υπάρχουν σακάκια και πανωφόρια για την πόλη με τελειώματα και καλυμμένες ραφές που κάνουν το ρούχο να μοιάζει σα να έχει φορεθεί ανάποδα. Η υφή είναι εξαιρετικά σημαντική σε όλα τα ρούχα, ειδικά στα πουλόβερ με 3D πλέξη, ενώ το μοτίβο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v