G-­Star Raw Tailored Atelier party

Η G-Star RAW σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw, υλοποίησε ένα ιδιαίτερο project, επιλέγοντας 5 γνωστούς Αθηναίους σαν ambassadors της υπηρεσίας customizing, που προσφέρει στο κατάστημά της.

  

Ο τραγουδιστής-performer Alex Kavvadias, η beauty editor, blogger & ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Παμπουκίδου, ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος, η τραγουδίστρια των PUTA VOLCANO  Luna Stoner και ο mixologist Γιάννης Σαμαράς “έζησαν” πρώτοι την εμπειρία της δημιουργίας ενός τζην από Red Listing denim, φινιρισμένου με τα διακοσμητικά υλικά της επιλογής τους, όπως την δερμάτινη ετικέτα, τα κουμπιά, τα rivets κλπ. 




Με το G-­Star RAW tailored atelier, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα πραγματικά μοναδικό denim, επιλέγοντας στο atelier, το κατάλληλο μέγεθος, μήκος, τα κουμπιά, το φερμουάρ και το ρέλι μαζί με άλλες λεπτομέρειες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.



Το event εξελίχθηκε σε πάρτι με την dance μουσική επιμέλεια της Στέλλας Καλησπεράτου, ενώ το δροσερό cocktail Tailored Jeanger RAW του Γιάννη Σαμαρά,  που δημιουργήθηκε ειδικά για το event, ενθουσίασε τους πάντες!!!






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v