Tο νέο flagship store της Guess

Με ένα VIP launch party γιορτάστηκε το άνοιγμα του νέου flagship καταστήματος της GUESS στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.



Το νέο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες και ο Όμιλος Folli Follie κάλεσε συνεργάτες από τα media, αλλά και λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας για να το δουν από κοντά. Guest DJ στο event ήταν η γνωστή μουσική παραγωγός Μυρτώ Κάζη, η οποία επιμελήθηκε τη μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. 

Αφροδίτη Πηγή, Διευθύντρια επικοινωνίας  FF Group, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Παναρίτη, Fashion Coordinator FF Group

Π. Σταματόπουλος, Κ. Καραβάτου, Μ. Ηλιάκη, Κ. Στικούδη


Χ. Κοροβέση, Μ. Καζή, Κ. Χατζηδάκη, Communications & PR Manager FF Group, Φ. Τσαβδάρη, Communications & PR Manager FF Group, Ε. Παγουλάτου, Διευθύντρια Marketing FF Group


Με την Ε. Στασινοπούλου και την Σ. Ρεγκούκου

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο και εντυπωσιακό κατάστημα της GUESS, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, αλλά και να ανακαλύψουν τη μοναδική συλλογή που διαθέτει η μάρκα σε γυναικεία και ανδρική ένδυση και αξεσουάρ. 








Επίσης, κατά τη διάρκεια του event όλοι οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά cocktails και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά τατουάζ μεταξοτυπίας σε δέρμα με το #GUESSJeans




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v