Οι νέες αφίξεις στο μακιγιάζ είναι εδώ από τη L’Oréal Paris

TRUE MATCH: To Foundation που σχεδιάστηκε για τη δική σου επιδερμίδα! Με 17 φυσικές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον τόνο της κάθε επιδερμίδας, ανταποκρίνεται στη μοναδικότητα του καθενός, προσφέροντας εξατομικευμένη κάλυψη.
Οι νέες αφίξεις στο μακιγιάζ είναι εδώ από τη L’Oréal Paris

TRUE MATCH: To Foundation που σχεδιάστηκε για τη δική σου επιδερμίδα! Με 17 φυσικές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον τόνο της κάθε επιδερμίδας, ανταποκρίνεται στη μοναδικότητα του καθενός, προσφέροντας εξατομικευμένη κάλυψη. Χάρη στη κρεμώδη και μεταξένια υφή του, προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας, προσφέροντας τέλεια κάλυψη των ατελειών και ανάλαφρη αίσθηση.

Το True Match foundation περιέχει micro χρωστικές για λαμπερή επιδερμίδα, ειδικά έλαια για ομοιογενές blending, καθώς και ενυδατική σύνθεση, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μαλακό.


Total eye look που διαρκεί 24 ώρες: Για έντονο βλέμμα όλη μέρα, η πιο έξυπνη λύση είναι το unstoppable make up! Αντλώντας έμπνευση από τις Parisian Chic τάσεις, η L'Oréal Paris προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων make up με ημι-μόνιμο αποτέλεσμα για να διατηρείς ένα εντυπωσιακό look καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 24ώρο make up για να δείχνεις κομψή όλη μέρα χωρίς προσπάθεια.


Απόλυτος πρωταγωνιστής το Tattoo signature eyeliner για εύκολη εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Το total black eyeliner, με τη λεπτή άκρη χαρίζει το πιο professional eye look χωρίς να χρειάζεται ανανέωση. Η αδιάβροχη φόρμουλα, μαύρη όπως το μελάνι, σε συνδυασμό με την ακρίβεια της στρογγυλεμένης άκρης σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σε δευτερόλεπτα μια άψογη γραμμή.

Η L'Oréal Paris λανσάρει το απόλυτο make up προϊόν, για καλοσχηματισμένα φρύδια, το micro tattoo Brow Artist. Τώρα με τo micro Tattoo BROW ARTIST μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο φυσικά φρύδια, χωρίς να χρειαστεί να τα ανανεώσεις από τη μια μέρα στην άλλη. Η εξαιρετικά ακριβής συσκευή εφαρμογής, μιμείται τις τρίχες του φρυδιού, σε ένα micro blending για φυσικό αποτέλεσμα. Τώρα τα φρύδια σου είναι έτοιμα να ολοκληρώσουν το απόλυτο eye look.

 



Ανακαλύψτε τη νέα αδιάβροχη μάσκαρα XFIBER XTREME RESIST από τη L'Oréal Paris. Με δύο απλά βήματα, ετοιμαστείτε να δώσετε όγκο στις βλεφαρίδες σας και να μεταμορφώσετε το βλέμμα σας. Βήμα 1ο: το απαλό και εξαιρετικά μακράς διαρκείας μαύρο primer δημιουργεί όγκο στις βλεφαρίδες με μια μόνο εφαρμογή. Βήμα 2ο: τo πυκνό top coat με υψηλή συγκέντρωση ινών, δημιουργεί τις πιο έντονες, xtreme βλεφαρίδες.

 

Μοναδικός όγκος και μήκος στις βλεφαρίδες ολοκληρώνουν το απόλυτο Parisian Chic look.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v