Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Maison Lancôme

Maison Lancôme

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η μοναδικότητα κάθε γυναίκας και η προσωπική αναζήτηση της ευτυχίας γίνονται το όραμα της μάρκας! Στο Maison Lancôme, που άνοιξε τις πόρτες του για μία μόνο ημέρα στο εμβληματικό Μέγαρο Σταθάτου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν το μανιφέστο για την ευτυχία, αλλά και να ανακαλύψουν τρία νέα προϊόντα της Lancôme που μιλούν απευθείας στις αισθήσεις μας.Στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του εμβληματικού Μεγάρου Σταθάτου παρουσιάστηκαν το νέο άρωμα La vie est belle L’ECLAT που συμβολίζει την λάμψη της ευτυχίας και που εκπλήσσει με την άκρως εθιστική λουλουδένια φρεσκάδα εσπεριδοειδών.

 


O νέος ορός Advanced Genifique Sensitive, μία θεραπεία για τις “κακές μέρες” της επιδερμίδας που ενεργοποιεί τη νεότητα και μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας

και το νέο πρωτοποριακό προϊόν για τα χείλη Absolu Roses με την απίστευτη χρωματική του παλέτα που απαρτίζεται από 14 ρόδινες αποχρώσεις.

SPONSORED LINKS

"Να τρως λιγότερο, να γεύεσαι περισσότερο."

Κινέζικη παροιμία

  • 1564 - Γέννηση του αστρονόμου Γαλιλαίου Γαλιλέι
    1710 - Γέννηση του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκος ΙΕ'

© 2002-2018 MEDIA2DAY