From Lancôme with Love

Για τη συλλογή μακιγιάζ Άνοιξη 2016, η Lancôme εμπνεύστηκε από ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο χάρη και ανάλαφρη διάθεση.
From Lancôme with Love

Για τη συλλογή μακιγιάζ Άνοιξη 2016, η Lancôme εμπνεύστηκε από ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο χάρη και ανάλαφρη διάθεση. Η ηρωίδα αυτής της παριζιάνικης ιστορίας ξαναβρίσκει την παιδική της πλευρά και οραματίζεται looks που αποπνέουν πρωτόγνωρο, κομψό και απαλό αισθησιασμό, παίζοντας με καινοτόμες υφές και ζωηρά χρώματα. Neo-παστέλ με απαλούς pop τόνους και εξαιρετικά μοντέρνα διάθεση. Τα must have κομμάτια του look, η My Parisian Pastels Palette και το My Parisian Blush, που χαρίζουν μια απολαυστική επιστροφή στην παιδικότητά μας.

 

MY PARISIAN PASTELS  Limited Edition

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα: ο θρυλικός κύβος της παιδικής μας ηλικίας μεταμορφώθηκε στην πιο πολυπόθητη παλέτα, το κορυφαίο προϊόν για την Άνοιξη του 2016.
Μικροί ξεχωριστοί κύβοι ενώνονται και σχηματίζουν έναν πολύχρωμο κύβο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις 9 σκιές της παλέτας My Parisian Pastels με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους: μόνες τους για μια πινελιά χρώματος σε συγκεκριμένα σημεία, να τις αναμίξετε για λάμψη υγείας ή να συνδυάσετε 2 ή 3 σκιές για ντεγκραντέ παστέλ εφέ… δεν υπάρχουν κανόνες, υπάρχει μόνο η διάθεσή σας. Οι 9 αποχρώσεις χωρίζονται σε 3 διορθωτικές, 3 αποχρώσεις ρουζ και 3 παστέλ για φωτεινή όψη. Όμως τίποτα δεν είναι απόλυτο, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Είτε εφαρμόζεται απευθείας στην επιδερμίδα είτε απλώνεται απαλά με ένα πινέλο, η ιριδίζουσα υφή compact πούδρας προσαρμόζεται σε κάθε σας έμπνευση.



Αυτοί οι πανέμορφοι παστέλ κύβοι κρύβονται μέσα σε μια μικρή μεταλλική συσκευασία που μοιάζει με παιδικό κουτί για μπογιές. Πάνω στη συσκευασία υπάρχει η χαρακτηριστική εικόνα της συλλογής: μια Parisienne που έχει βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στις στέγες του Παρισιού μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα και στο χέρι της κρατάει ένα μπουκέτο από μπαλόνια που γράφουν From Lancôme With Love.

MY PARISIAN BLUSH Limited Edition

Το άλλο κορυφαίο προϊόν για την Άνοιξη του 2016 είναι το ρουζ: εξίσου παιχνιδιάρικο και οπτικά ακαταμάχητο. Στρογγυλό σαν μπαλόνι και με pop χρώματα που θυμίζουν μαγαζί με γλυκίσματα, υπόσχεται τη λαμπερή όψη υγείας και την αβίαστη φωτεινότητα που λατρεύει η Parisienne.
Περιέχεται σε ένα διακοσμημένο μεταλλικό κουτί και διατίθεται σε δύο διακριτικά ζωηρές αποχρώσεις.

Πίσω από την απίστευτα παιχνιδιάρικη εμφάνιση της υφής κρύβεται μια τεχνολογική καινοτομία που εξασφαλίζει την πιο διαισθητική εφαρμογή μέχρι σήμερα. Το προϊόν "λιώνει", καθώς το απλώνετε κυκλικά με τα δάχτυλά σας στα μάγουλα. Αποτέλεσμα; ένα διάφανο πέπλο χρώματος που γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

Στο όνειρό της, η Parisienne βάφει τα χείλη της σε παστέλ αποχρώσεις, χωρίς υπερβολικές χρωστικές, για γοητευτική και τρυφερή λάμψη. Φοράει το φωτεινό κραγιόν Rouge In Love που γίνεται ένα με τα χείλη της. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη και διατίθεται σε τρεις νέες απαλές και ρομαντικές αποχρώσεις:



406 Aube de Printemps, ένα πολύ απαλό, τρυφερό βερικοκί.



407 Corail de Ville, ένα παστέλ μανταρινί για εντυπωσιακή φρεσκάδα.



408 Rose Haussmann, ένα κομψό ροζ που τελειοποιείται με ένα ίχνος μπλε

LIP LOVER Μια φωτεινή λάμψη

Για να αποκτήσει ακόμα πιο λαχταριστά χείλη, η Parisienne προσθέτει μια πινελιά πιο έντονης λάμψης στο κραγιόν Rouge In Love lipstick. Ένα ίχνος Lip Lover, της σύνθεσης που συνδυάζει το χρώμα ενός κραγιόν με διακριτική λάμψη που δίνει όγκο με τις ιδιότητες περιποίησης ενός balm. Αυτό το προϊόν που ομορφαίνει πραγματικά τα χείλη διατίθεται σήμερα σε τρεις νέες αποχρώσεις που ταιριάζουν με τις αποχρώσεις του Rouge In Love:





ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΑΛΕΤΑ HYPNÔSE Limited Edition

Πέντε αρμονικές αποχρώσεις και ατελείωτες δυνατότητες, για να ομορφαίνετε τα μάτια με απαλές, ρομαντικές αποχρώσεις ή πιο τολμηρά και πιο αισθησιακά εφέ.  Τέσσερις ντεγκραντέ τόνοι - από τον πιο σκούρο, για να βάφετε και να τονίζετε τα μάτια, μέχρι τον πιο ανοιχτό και φωτεινό για να τα φωτίζετε - συμπληρώνονται από μια πέμπτη, πιο ζωηρή pop απόχρωση. Ένας διασκεδαστικός μπαλαντέρ για να εξατομικεύετε το look σας:



DO13 Paris en Rêve, ένας αρμονικός συνδυασμός απαλών παστέλ, εμπνευσμένος από τα μπαλόνια που πετούν ψηλά στον ουρανό, με ένα θεϊκό μπλε τόνο για μια ατελείωτα ρομαντική πινελιά.



DO12 Paris Merveilleux, μια παλέτα ζεστών, έντονων τόνων σαν ανοιξιάτικο ξημέρωμα, με ένα ζωηρό πορτοκαλί που αναζωογονεί τα μάτια με ένα πέπλο φρεσκάδας.

HYPNÔSE KHÔL WP Limited Edition

Το Hypnôse Khôl είναι το ιδανικό εργαλείο για να δημιουργείτε σαγηνευτικό βλέμμα. Είναι το μαγικό ραβδί μιας γυναίκας, για να τονίζει απαλά το περίγραμμα των ματιών της σε απόλυτη αρμονία με την παλέτα Hypnôse, χάρη σε δύο ολοκαίνουργιες αποχρώσεις. Αδιάβροχο και με πολύ μεγάλη διάρκεια, δεν ξεθωριάζει ποτέ και αντέχει σε όλα τα συναισθήματα της Parisienne

VERNIS IN LOVE Τέλεια, παστέλ νύχια

Στα νύχια, τα γαλακτώδη παστέλ χρώματα σχηματίζουν ένα αψεγάδιαστο φιλμ χρώματος, εξαιρετικά γυαλιστερό και ανθεκτικό. Το μενού περιλαμβάνει δύο παλέτες με δύο αποχρώσεις, ψυχρές ή ζεστές, για look που εναρμονίζονται απόλυτα με τα χρώματα των ματιών και των χειλιών ή δημιουργούν εντυπωσιακή αντίθεση.



148 Corail de Ville, ένα βερικοκί που θυμίζει milk-shake.



149 Jaune Grands Boulevards, ένα κίτρινο του λεμονιού που δεν είναι καθόλου όξινο.



146 Rose Haussmann, ένα πανέμορφο ροζ με μπλε τόνο.

 153 Bleu Ciel Parisien, ένα διακριτικό γαλάζιο.

CUSHION CASE Το απόλυτο αντικείμενο πόθου
Η συλλογή From Lancôme With Love δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς αυτό το απόλυτο "must" για την Άνοιξη του 2016: ένα cushion case με ασημένιο καπάκι και μια 3σδιάστατη εικόνα της Parisienne που κάνει βόλτες με τα μπαλόνια της να πετούν ψηλά στον Παρισινό ουρανό. Ένα αντικείμενο πόθου σε limited edition.

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Μακιγιάζ της Lancôme, Lisa Eldridge, δίνει συμβουλές εφαρμογής που μπορείτε να ακολουθήσετε με το δικό σας τρόπο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v