Bio Performance Glow Revival Collection της Sisheido

H νέα Bio Performance έρχεται να προσφέρει μια νέα λύση στις γυναίκες που δεν επιθυμούν τόσο να «φαίνονται νεότερες», όσο το να «είναι λαμπερές».

Bio Performance Glow Revival Collection της Sisheido

H νέα Bio Performance έρχεται να προσφέρει μια νέα λύση στις γυναίκες που δεν επιθυμούν τόσο να «φαίνονται νεότερες», όσο το να «είναι λαμπερές». Γι αυτό η σειρά εμπλουτίζεται με το Glow Revival, ένα σετ τριών προϊόντων που σχεδιάστηκε, για να επανενεργοποιεί όλους τους ενδογενείς παράγοντες που φωτίζουν την επιδερμίδα, ώστε να λάμπει από το εσωτερικό της. Οι συνθέσεις υψηλής αποτελεσματικότητας και οι συσκευασίες με την εξαιρετικά καινοτόμο σχεδίαση, σηματοδοτούν μια σπουδαία τεχνολογική εξέλιξη.

GLOW REVIVAL SERUM
Σχεδιασμένος για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αυτός ο ορός επανορθώνει και αναζωογονεί το σύστημα των τριχοειδών, το οποίο ευθύνεται για πολλά προβλήματα της επιδερμίδας. Οι κορυφαίοι ενεργοποιητές του Glow Revival Serum βελτιώνουν τους τρεις παράγοντες που κρύβονται πίσω από την αποδόμηση των τριχοειδών και ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία του δέρματος.



GLOW REVIVAL CREAM
Σχεδιασμένη για γυναίκες όλων των ηλικιών που θέλουν ομοιόμορφη όψη και τέλεια επιδερμίδα, η Glow Revival Cream χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ.



GLOW REVIVAL EYE TREATMENT
Σχεδιασμένη για γυναίκες όλων των ηλικιών που θέλουν να εξαλείψουν τους μαύρους κύκλους, τα οίδηματα ή τις ρυτίδες από την περιοχή των ματιών, η Glow Revival Eye Treatment χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ για αναζωογονημένη, πιο φωτεινή και πιο νεανική περιοχή ματιών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v