Τhe Body Shop Νέες αφίξεις Hemp & Drops of Light

Νέα προϊόντα φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς, νέες προσθήκες σε υπάρχουσες old time favorite σειρές, brand new συσκευασίες, πρωτοποριακές συνεργασίες, σηματοδοτούν μια νέα πολλά υποσχόμενη Χρονιά στη The Body Shop που ξεκινά με το μήνυμα ΑΛΛΑΓΗ (CHANGE).

Τhe Body Shop Νέες αφίξεις Hemp & Drops of Light

Νέα προϊόντα φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς, νέες προσθήκες σε υπάρχουσες old time favorite σειρές, brand new συσκευασίες, πρωτοποριακές συνεργασίες, σηματοδοτούν μια νέα πολλά υποσχόμενη Χρονιά στη The Body Shop που ξεκινά με το μήνυμα ΑΛΛΑΓΗ (CHANGE).

Nέες αφίξεις στη σειρά HEMP και την limited Edition κρέμα χεριών HEMP με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Street Artist EINE που επικοινωνεί την φιλοσοφία μας: «CHANGE» καθώς και τη ΝΕΑ σειρά λεύκανσης της επιδερμίδας: DROPS OF LIGHT.



Θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της The Body Shop: DROPS OF LIGHT στις 8/2/2016 και HEMP στις 10/2/2016.

H The Body Shop δημιούργησε τη νέα σειρά Drops of LightTM Pure Healthy Brightening.



Μία καθημερινή αγωγή περιποίησης προσώπου με εκχύλισμα κόκκινων φυκιών που προσφέρει πιο λαμπερή επιδερμίδα με υγιή όψη.



Η πιο φωτεινή επιδερμίδα δεν έχει να κάνει μόνο με το να μειώσουμε τις σκούρες κηλίδες και γι’ αυτό δημιουργήσαμε την 5‐σε‐1 σύσταση που βελτιώνει την υγιή λάμψη, τη διαύγεια, τον ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας και την όψη των πόρων, ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα λεία και ελαστική.
Αυτή η σειρά με ποικίλα οφέλη είναι κατάλληλη ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα, συνδυάζει τη φυσική δύναμη των κόκκινων φυκιών, γνωστά για τις ιδιότητες τους που χαρίζουν φωτεινή επιδερμίδα και διαθέτουν οφέλη λεύκανσης με τη δύναμη της Βιταμίνης C, ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά,γνωστή για τη λάμψη και ελαστικότητα που χαρίζει στην επιδερμίδα.

Η μοναδική κρέμα χεριών Hemp Hand Protector της The Body Shop® αποκτά τολμηρή νέα περιορισμένης κυκλοφορίας συσκευασία, που έχει σχεδιάσει ένας από τους πιο διάσημους street artists του κόσμου – ο EINE.


Με τη διάσημη τέχνη του EINE, η Hemp Hand Protector επικοινωνεί το θετικό και ισχυρό μήνυμα CHANGE (ΑΛΛΑΓΗ). Μεταφέροντας την αποστολή της The Body Shop® να κάνει τη θετική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων σε παγκόσμια κλίμακα και βάζει πραγματικά τη δύναμη της αλλαγής στα δικά σας χέρια.



Με την αγορά κάθε Περιορισμένης Κυκλοφορίας Hemp Hand Protector, 2.06€ θα δωρίζεται στο The Body Shop Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της The Body Shop® International. Η δωρεά σας θα στηρίξει το στόχο του Foundation να συγκεντρώσει (411.000€) για την προστασία και την ενδυνάμωση του πλανήτη, των ωκεανών ή των ζώων και των ανθρώπων. Εσείς θα αποφασίσετε που θα δοθούν τα χρήματα καθώς η κάθε αγορά σάς προσφέρει τη δυνατότητα να ψηφίσετε για το σκοπό που αγγίζει τη δική σας καρδιά.



Η φροντίδα της σκληρής επιδερμίδας δεν είναι δουλειά για ελαφριά προϊόντα. Η εξειδικευμένη μας Hemp collection προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα σημεία που τη χρειάζεστε περισσότερο.
Δύο νέα προϊόντα εντατικής ενυδάτωσης στη σειρά:

Nέo Heavy-Duty Body Moisture Protector που προσφέρει 96 ώρες ενυδάτωσης στην εξαιρετικά ξηρή επιδερμίδα

Nέο Hemp Rescue Balm για άμεση και στοχευμένη ανακούφιση και προστασία
για τα προβληματικά και ξηρά σημεία όπως οι αγκώνες και τα γόνατα.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v