20 Χρόνια KOΡΡΕΣ 20 Χρόνια Άγριο Τριαντάφυλλο

1996 Γεννιέται η πρώτη φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης -και το πρώτο καλλυντικό της ΚΟΡΡΕΣ- η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο. Είναι η φυσική συνέχεια του πιο δημοφιλούς ελιξιρίου ομορφιάς του Φαρμακείου στο Παγκράτι, ενός αποτελεσματικού ελαίου με Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνες.

20 Χρόνια KOΡΡΕΣ 20 Χρόνια Άγριο Τριαντάφυλλο

1996
Γεννιέται η πρώτη φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης -και το πρώτο καλλυντικό της ΚΟΡΡΕΣ-  η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο. Είναι η φυσική συνέχεια του πιο δημοφιλούς ελιξιρίου ομορφιάς του Φαρμακείου στο Παγκράτι, ενός αποτελεσματικού ελαίου με Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνες.

1999
Η, best-seller πλέον για την Ελλάδα, κρέμα ξεκινάει το ταξίδι της εκτός συνόρων με πρώτο σταθμό το Henri Bendel της Νέας Υόρκης. Ακολουθεί το Harvey Nichols στο Λονδίνο, τα Galleries Lafayette στο Παρίσι και σύντομα το Άγριο Τριαντάφυλλο γίνεται το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν ΚΟΡΡΕΣ σε Ευρώπη και Αμερική.

2008
Συνεχίζοντας να αξιοποιεί μία από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C -πλουσιότερη και από αυτή του πορτοκαλιού-  το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης ΚΟΡΡΕΣ καινοτομεί, αναπτύσσοντας μία σειρά μακιγιάζ Άγριο Τριαντάφυλλο, βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του πρώτου της συστατικού.

2012
Το αγαπημένο συστατικό παίρνει τη μορφή μίας επανορθωτικής μάσκας ύπνου, Sleeping facial, που υπόσχεται βελούδινη, λαμπερή όψη σε 8 μόλις ώρες. Ένα προϊόν σταθμός στην ιστορία της ΚΟΡΡΕΣ, οι πωλήσεις του οποίου στην Αμερική ξεπερνούν το $1,000,000 σε λιγότερο από έξι μήνες.

2016
Το Άγριο Τριαντάφυλλο γιορτάζει 20 χρόνια με μία αναδρομή στην αρχή της ιστορίας του και μία συλλεκτική, εξελιγμένη έκδοση του πρώτου εκείνου ελιξιρίου ομορφιάς -το ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ & ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. Ένα λάδι με αληθινά πέταλα Άγριου Τριαντάφυλλου, βασισμένο σε μία μορφή βιταμίνης C -SUPER C- που ενισχύει τη δυνατότητα απορρόφησής της στο δέρμα κατά 1000%, για ακόμα περισσότερη λάμψη.

Το νέο Λάδι Προσώπου για Λάμψη & Βαθιά Ενυδάτωση είναι ενισχυμένο με μία μορφή βιταμίνης C -SUPER C-, που δεκαπλασιάζει τη δυνατότητα απορρόφησής της στο δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα λάμψης. Η δύναμη και οι ιδιότητες της βιταμίνης C καταγράφουν την ύψιστη απόδοση, καθώς η Super C εξασφαλίζει αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματική διείσδυση στο δέρμα και ενεργοποίηση στα κατάλληλα στρώματα.



Δρα σε 3 επίπεδα -Λάμψη/ Θρέψη/ Αντιοξειδωτική δράση- συνδυάζοντας τους πρωταγωνιστικούς παράγοντες λάμψης ύψιστης απόδοσης με φυτικά έλαια και δραστικά συστατικά που στοχεύουν στην ενυδάτωση, βαθιά θρέψη και προστασία της επιδερμίδας. Ανάμεσά τους τα εξαιρετικά θρεπτικά έλαια Βερίκοκου και Ηλίανθου, η ισχυρά ενυδατική προβιταμίνη Β5 και το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα Physalis Angulata.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v