Η Amway εμπλουτίζει τις σειρές μακιγιάζ ARTISTRY

Oι νέες κυκλοφορίες περιλαµβάνουν τρία µοναδικά προϊόντα ARTISTRY EXACT FIT™ και τα µολύβια χειλιών Automatic Lipliner Pencil ως µια σηµαντική επέκταση της σειράς µακιγιάζ ARTISTRY, καθώς και τον SATINIQUE Αφρό Μαλλιών για Όγκο, που συµπληρώνει τη γκάµα προϊόντων περιποίησης µαλλιών SATINIQUE.
Η Amway εμπλουτίζει τις σειρές μακιγιάζ ARTISTRY

Oι νέες κυκλοφορίες περιλαµβάνουν τρία µοναδικά προϊόντα ARTISTRY EXACT FIT™ και τα µολύβια χειλιών Automatic Lipliner Pencil ως µια σηµαντική επέκταση της σειράς µακιγιάζ ARTISTRY καθώς και τον SATINIQUE Αφρό Μαλλιών για Όγκο, που συµπληρώνει τη γκάµα προϊόντων περιποίησης µαλλιών SATINIQUE.

Η Amway, σύμμαχος στις γυναικείες απαιτήσεις και ανάγκες, εμπλουτίζει τη σειρά μακιγιάζ της με νέα προϊόντα που μεταμορφώνουν και τελειοποιούν την επιδερμίδα. Η τέλεια επιδερμίδα αποτελεί τη βάση για ένα ωραίο μακιγιάζ που ολοκληρώνεται τέλεια με τα νέα μηχανικά μολύβια χειλιών. Σημαντική  πινελιά σε μία προσεγμένη εμφάνιση αποτελούν και τα μαλλιά που με το νέο αφρό αποκτούν όγκο και μπορούν να διατηρήσουν το χτένισμα άψογο όλη την ημέρα.

ARTISTRY EXACT FIΤ Perfecting Loose Powder

Αυτή η πολυτελής μεταξένια πούδρα µιµείται την όψη του φυσικού δέρµατος, τελειοποιώντας την υφή του, είτε εάν εφαρµοστεί µόνη της είτε µετά το µέικαπ για να παρατείνει τη διάρκειά του και να χαρίσει στην επιδερµίδα µια αψεγάδιαστη και φωτεινή εµφάνιση.

 

ARTISTRY EXACT FIT Translucent Pressed Powder

Η πούδρα ARTISTRY EXACT FIT Translucent Pressed Powder δίνει ένα φυσικό µατ φινίρισµα που µοιάζει απουδράριστο και προλαµβάνει την ανεπιθύµητη γυαλάδα οποτεδήποτε και όπου κι αν βρίσκεστε.




ARTISTRY EXACT FIT™ Beauty Balm Perfecting Primer

Αυτή η διάφανη σύνθεση τριπλασιάζει τα οφέλη που περιέχει ένα balm οµορφιάς: τελειοποιεί την εµφάνιση της επιδερµίδας όταν φορεθεί µόνο του, προετοιµάζει την επιδερµίδα για να παρατείνει τη διάρκεια του µέικαπ και ενυδατώνει σε βάθος το δέρµα, που παραµένει απαλό και εύπλαστο.



ARTISTRY™ Automatic Lipliner Pencil (Ανταλλακτικά & Θήκη)

Κρεµώδης σύνθεση που κάνει εύκολο το σχήµα, το περίγραµµα ή ακόµη και το γέµισµα των χειλιών µε χρώµα, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσµα, που µοιάζει πραγµατικά ως δηµιούργηµα επαγγελµατία! Μεγάλης διάρκειας χρώμα που δεν αλλοιώνεται στη διάρκεια της ημέρας. Περιλαμβάνει και ένα μαλακό πινελάκι χειλιών για άψογη εφαρμογή.




SATINIQUE Αφρός Μαλλιών για Όγκο

Η καινοτόµος σύνθεση του SATINIQUE Αφρού Μαλλιών για Όγκο προσφέρει µεγάλης διάρκειας, ανάλαφρο όγκο στα µαλλιά, χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v