KORRES colour AW 15-16

Η νέα Black Volcanic Minerals/ Εyeshadow Palette εισάγει στη σειρά μακιγιάζ ματιών της ΚΟΡΡΕΣ το στοιχείο των multi-look προϊόντων.

KORRES colour AW 15-16

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας αφήνουν το χρωματικό τους αποτύπωμα στη νέα συλλογή ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR. Οι αλλαγές της φύσης στο πέρασμα των εποχών, οι αποχρώσεις των φύλλων, οι τόνοι της γης, τα χρώματα των τοπίων - η έμπνευση για τα επτά νέα βερνίκια νυχιών.





Οι σκοτεινές, winter αποχρώσεις συμπορεύονται με την πιο φωτεινή πλευρά του φθινοπώρου. Τα νοσταλγικά Pure Almond και Berry Rose χρωματίζουν το μονοπάτι προς τη νέα εποχή. Ωστόσο, το ζεστό Chocolate Brown, το αινιγματικό Blackened Green και το διαφορετικό Warm Khaki θα γίνουν τα winter go-to colours, με το απόλυτο Black να διατηρεί τα σκήπτρα της dark-glam διάθεσης.

Η νέα, υψηλής απόδοσης και αντοχής, Βlack Volcanic Minerals/ Professional Length Mascara της ΚΟΡΡΕΣ μετατρέπει τα μάτια σε κυρίαρχο στοιχείο του προσώπου. Οι βλεφαρίδες αποκτούν εντυπωσιακό έως 1,5x μήκος, διαχωρίζονται τέλεια, τονίζονται καθώς γεμίζονται με πλούσιο, έντονο χρώμα που διαρκεί. Το βλέμμα μεγεθύνεται, γίνεται επιβλητικό.



Η νέα Black Volcanic Minerals/ Εyeshadow Palette εισάγει στη σειρά μακιγιάζ ματιών της ΚΟΡΡΕΣ το στοιχείο των multi-look προϊόντων.
Η προηγμένη liquid-to-powder τεχνολογία εξασφαλίζει μεταξένια, απαλή υφή και ομοιόμορφο, γεμάτο χρώμα. Μέσω πολυεπίπεδης επεξεργασίας, η αρχικά υδάτινη χρωματική βάση μετατρέπεται σε ανάλαφρα κρεμώδη, ομοιογενή υφή που τελικά καταλήγει σε αίσθηση αέρινου μεταξένιου πέπλου κατά την εφαρμογή. Τα χρώματα είναι έντονα, καθαρά και εξαιρετικής απόδοσης, ενώ η εφαρμογή είναι άνετη, απαλή, με διάρκεια, χωρίς να επιβαρύνεται ή να «στεγνώνει» η επιδερμίδα. 
Οι τέσσερις παλέτες συνδυάζουν frost, shimmering και matte υφές σκιών σε διαφορετικούς τόνους, που «κλιμακώνουν» την εικόνα των ματιών ανάλογα με την εφαρμογή:

WARM NUDE 
Διακριτικές αποχρώσεις, ιδανικές για no make-up make-up look




EARTHY BRONZE
Day-to-night look με λάμψεις γήινων χρωμάτων και ένα μωβ που «διαταράσσει» την ισορροπία




OLIVE PINK
Απαλοί ροζ τόνοι ζωντανεύουν, όταν συνδυάζονται με τα έντονα ιριδίζοντα χρώματα της ελιάς





ULTIMATE BLACK 
Αll-time classic smokey eyes look σε διαφορετικά επίπεδα έντασης, ανάλογα με την επιλογή χρωματικού συνδυασμού



ΕΧTRA TIP  Οι αποχρώσεις με σατινέ τελείωμα «μεγαλώνουν» το βλέμμα, ενώ οι ιριδίζουσες υφές χρησιμοποιούνται και ως highlighter για περισσότερη λάμψη.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v