Armani Runway F/W 15 make-up

Armani Runway F/W 15 make-up

Η Linda Cantello, International Make-Up Artist Giorgio Armani, δημιουργεί το μοναδικό look της συλλογής Giorgio Armani Fall/Winter 2015, που είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση και σε επιλεγμένα καταστήματα, έξι μήνες μετά την πρώτη του παρουσίαση. 

 

“Για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, ο Giorgio Armani ήθελε να τονίσει την ομορφιά μιας γυναίκας που αναδύει φρεσκάδα. Απλό, το μακιγιάζ στους ροδακινί τόνους ξεχωρίζει για την προσεκτικά σχεδιασμένη λάμψη που χαρίζει στο πρόσωπο,αλλά και την ένταση στα μάτια που δημιουργούν ένα θελκτικό αποτέλεσμα"!  λέει η Linda Cantello.


 

Όπως ακριβώς το look που είδαμε στο σόου, η επιδερμίδα κάθε γυναίκας τονίζεται διακριτικά με μια βελούδινη λάμψη χάρη στην παλέτα Armani Runway. Τα μάτια που αποπνέουν μυστήριο είναι στο επίκεντρο του look. 

 

 

 


 

 

Τονίζονται με σκιές που δημιουργούν αντιθέσεις, με ένα παιχνίδι που δημιουργείται ανάμεσα στις φωτεινές και τις σκούρες σκιές με το λευκό και το γκρι να πρωταγωνιστούν. Η κοραλί σκιά ματιών εφαρμόζεται στην άκρη του ματιού για να δώσει ακόμα περισσότερο φως. Αυτή τη σεζόν το look εμπλουτίζεται με τις υγρές σκιές ματιών Eye Tint, που χρησιμοποιούνται σαν καφέ eyeliner για να δώσουν ακόμα περισσότερο βάθος στο βλέμμα.

 

 

 



Στα χείλη, το Rouge d’ Armani Sheers σε κοραλί απόχρωση χαρίζει φρεσκάδα και απαλή λάμψη. 

Στα νύχια, το συλλεκτικό βερνίκι στο χρώμα του καφέ προσδίδει ένα λαμπερό αποτέλεσμα που ταιριάζει με την ένταση στα μάτια. 

Κατερίνα Καμινιώτη & Emerson O' Keefe, Expert Face Designer (Giorgrio Armani Greece)     


Η πολύτιμη μαύρη θήκη – ένα αξεσουάρ μόδας από μόνη της – στολίζεται με ένα δίχρωμο μεταξωτό ύφασμα, το χαρακτηριστικό pattern της συλλογής Giorgio Armani Fall/Winter 2015. Στο πρώτο επίπεδο, το blush μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει το περίγραμμα και να χαρίσει μια υγιή λάμψη φρεσκάδας. Με τεχνολογία “Color Essenza”, αυτή η compact πούδρα χαρίζει ένα απίστευτα ανάλαφρο αποτέλεσμα που συνδυάζεται με ένα εξαιρετικά αυθεντικό χρώμα. 

Στο δεύτερο επίπεδο, κάτω από την πούδρα, βρίσκεται ένα τρίπτυχο σκιών στις αποχρώσεις του γκρι, του φωτεινού λευκού και του κοραλί που τονίζουν υπέροχα τα μάτια. Αυτές οι φωτεινές αποχρώσεις με το βελούδινο αποτέλεσμα γλιστρούν πάνω στην επιδερμίδα και γίνονται ένα με αυτή, επιτρέποντας έτσι στην κάθε γυναίκα να τις αναμείξει, να τις συνδυάσει ή να τις εφαρμόσει εκ νέου με ευκολία. Τα μάτια τονίζονται, χωρίς να βαραίνουν. 

Κάθε προϊόν της συλλεκτικής συλλογής διατίθεται μέσα σε ένα μεταξωτό πουγκί, φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε για τις δημιουργίες Giorgio Armani Fall/Winter 2015. 

Στην Ελλάδα, η συλλογή είναι διαθέσιμη στις boutiques Giorgio Armani στα καταστήματα: Hondos Center Kolonaki, Merlin 6 & Attica-Golden Hall, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι. 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v