Μάσκαρα Grandiôse Intense Colors

Μάσκαρα Grandiôse Intense Colors

Εμπνευσμένη από τις κινήσεις που κάνουν οι γυναίκες όταν βάζουν μάσκαρα, πριν από ένα χρόνο η Lancôme δημιούργησε τη Grandiôse. Μια επαναστατική μάσκαρα που αποτελεί καρπό 3 ετών έρευνας, φτάνει σε όλες τις βλεφαρίδες, από τη μία γωνία του ματιού μέχρι την άλλη και δημιουργεί συμμετρικό αποτέλεσμα με τέλεια κάλυψη από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Βραβευμένη με πάνω από είκοσι βραβεία παγκοσμίως, το 2015 η Grandiôse συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της μάσκαρα, επεκτείνοντας την κατάμαυρη έκδοσή της, με μια νέα παλέτα ζωηρών χρωμάτων σε τόνους που κάνουν αντίθεση. Η νέα παλέτα των αποχρώσεων Grandiôse συνδυάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις μιας μάσκαρα υψηλής τεχνολογίας με τα πιο ακαταμάχητα χρώματα.

Η μαύρη και η καφέ απόχρωση συνοδεύονται από άλλες τρεις συλλεκτικές αποχρώσεις:

Bleu Mirifique: αυτό το βαθύ, μεταλλικό navy blue είναι το νέο μαύρο που αποτελεί μια ευκολοφόρετη και ταυτόχρονα τολμηρή εναλλακτική.

Violet Mirifique: μια έντονη μοβ απόχρωση που ζεσταίνει το βλέμμα και του χαρίζει μαγνητική ένταση.

Saphir Mirifique: μπλε electric που αναδεικνύει το λευκό των ματιών και φωτίζει το βλέμμα.

Για τη νέα συλλογή, το βουρτσάκι της Grandiôse ανανεώνεται και ντύνεται στο χρώμα κάθε απόχρωσης. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η Grandiôse είναι ένα αληθινό αντικείμενο design.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v