Χτενίσματα από τον Kevin Hughes για τη Moroccanoil

Για τη Resort συλλογή 2016 BCBG & Herve Leger, ο Kevin Hughes δημιούργησε με προϊόντα Moroccanoil ένα κυματιστό Cali-girl χτένισμα με λεία, ανέμελη υφή και μας δίνει οδηγίες για το πως μπορούμε να αποκτήσουμε κι εμείς αυτό το Look.



Εφαρμόστε ένα συνδυασμό από το Moroccanoil Treatment και την Moroccanoil Hydrating Styling Cream για να χαρίσετε ενυδάτωση από την κορυφή ως τις άκρες. 

Στεγνώστε με ένα πιστολάκι μαλλιών και την Moroccanoil Boar Bristle Brush και σταματήστε όταν τα μαλλιά σας είναι 80% στεγνά. Ψεκάστε τα μαλλιά σας με το Moroccanoil Heat Styling Protection και δημιουργήστε πλεξούδες για styling tip.  Συνεχίστε το στέγνωμα.


Στη συνέχεια, ψεκάστε ένα κεντρικό τμήμα με το Moroccanoil Luminous Hairspray.  Σε ένα πλατύ σίδερο για μπούκλες, στριφογυρίστε τα μαλλιά από την κορυφή έως τη μέση τους και αφήστε το κάτω τμήμα ίσιο. 


Καθώς τα μαλλιά είναι πιασμένα στο σίδερο, ανεβοκατεβάστε το σίδερο απαλά για να γίνουν οι μπούκλες χαλαρές και ατημέλητες. Όταν δημιουργηθεί η μπούκλα τραβήξτε απαλά τα μαλλιά προς τα κάτω για να γίνει ένας χαλαρός κυματισμός.  Χτενίστε με μία μεγάλη βούρτσα και εφαρμόστε την Moroccanoil Molding Cream για να δώσετε μία ξεχωριστή υφή.  


Ολοκληρώστε ψεκάζοντας με το Moroccanoil Luminous Hairspray.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v