Γνωρίστε τα νέα προϊόντα Κorres για το καλοκαίρι

Πριν από λίγες ημέρες στο press event του Korres είχαμε την ευκαιρία να “γνωρίσουμε” τα καινούργια προϊόντα της εταιρίας για την άνοιξη καλοκαίρι 2015!




ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΩΜΑ 

THE SEA FLOWERS COLLECTION





Άνθη του βυθού, κοχύλια περίτεχνα σκαλισμένα από τη φύση, αύρα θάλασσας. Οι εμπνεύσεις για τη νέα S/S15 συλλογή μακιγιάζ της ΚΟΡΡΕΣ, εμπνεύσεις που προσφέρουν σχήμα, χρώμα, αλλά και ευεργετική δράση στη νέα Sea Flowers Collection για την άνοιξη και το καλοκαίρι. 


Κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής είναι η νέα άφιξη Sea Flower Bronzing Powder –μία μεταξένια πούδρα με εκχύλισμα Άλγης, βασισμένη σε νέα τεχνολογία για ομοιόμορφη εφαρμογή και απόλυτα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Μία παλέτα χρωματιστών «κοχυλιών» για φωτεινή, φυσική, ηλιοκαμένη όψη, πολύ πριν την αναλάβουν οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.


Ο make-up artist Γιάννης Σίσκος με μυεί στα μυστικά του μακιγιάζ και τη χρήση της Sea Flower Bronzing Powder.


Τα NAIL COLOUR για λάμψη και διάρκεια παραμένουν το απαραίτητο στοιχείο κάθε Limited Edition συλλογής ΚΟΡΡΕΣ. Κοράλλια, λευκά κοχύλια και θαλάσσιες μωβ ανεμώνες αποτέλεσαν την έμπνευση για τις έξι [6] νέες αποχρώσεις της S/S 15 συλλογής.



ΚΟΡΡΕΣ EAU DE COLOGNE

Η σειρά ΚΟΡΡΕΣ ΑΡΩΜΑ αποκτά την πιο δροσερή, αναζωογονητική της προέκταση με τη νέα συλλογή Eau De Cologne. Έξι κολόνιες που θα δώσουν το ανάλαφρο άρωμά τους στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες, χαρίζοντας τόνωση και αίσθηση δροσιάς. 





Βασισμένη στις αρχές της αρωματοθεραπείας, η συλλογή Eau De Cologne αναπαράγει διακριτικά μοναδικές ευωδιές της φύσης -άλλοτε με επίκεντρο εξωτικά φρούτα και θερινά πολύχρωμα λουλούδια και άλλοτε δίνοντας σε πιο κλασικά συστατικά μία φρέσκια αρωματική τροπή. H φυσική κατεύθυνση ανάπτυξης της συλλογής είναι δεδομένη -οι νέες κολόνιες τονώνουν και αναζωογονούν το σώμα, χάρη στο «δυναμικό» εκχύλισμα Ginger και τη δροσιστική Αλόη, καθώς ταυτόχρονα παραπέμπουν νοητά σε στιγμές εξίσου αναζωογονητικές και ανέμελες. 



Οι τίτλοι των νέων Eau De Cologne ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζουν τη βασική αρωματική νότα με λέξεις-σύμβολα των ανάλαφρων ηλιόλουστων εποχών. Lily Bouquet, Apple Blossom, Coconut Sand, Pure Cotton, Summer Wood, Mango Candy!




ΚΟΡΡΕΣ EAU DE COLOGNE 

ΤΗΕ BODY LINE

Περισσότερη δροσιά από καλοκαιρινά αρώματα και η απόλυτη αίσθηση αναζωογόνησης, καθώς η συλλογή ΚΟΡΡΕΣ Eau De Cologne βρίσκει νέο σημείο αναφοράς σε μία σειρά περιποίησης σώματος, με εξίσου φρέσκια, ανέμελη διάθεση. 



Αφρόλουτρα και Body Milk συμπληρώνουν τα αντίστοιχα Eau De Cologne, πολλαπλασιάζοντας την ένταση του «ταξιδιού» σε ανθισμένες εκτάσεις και εξωτικούς προορισμούς, συνδυάζοντας αρώματα από φρέσκα, τροπικά φρούτα και μπουκέτα πολύχρωμων λουλουδιών. 




ΚΟΡΡΕΣ AΜΠΕΛΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 

EAU DE COLOGNE

Εικόνες και ευωδιές της Σαντορίνης αυτή τη φορά μέσα από το Άρωμα ΚΟΡΡΕΣ. 




Το νέο Eau de Cologne της σειράς Αμπέλι Σαντορίνης, βασισμένο στο μοναδικό Ασύρτικο Σαντορίνης, τοποθετεί ξανά την ομορφιά στο απόλυτα ελληνικό καλοκαιρινό σκηνικό, καθώς απελευθερώνει τα χαρακτηριστικά εκείνα δροσερά αρώματα του νησιού, αναβιώνοντας τη θέα του μπλε του Αιγαίου και του κυκλαδίτικου λευκού. 


ΚΟΡΡΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ



Ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και κάλυψη με φυσικά δραστικά. Η νέας γενιάς multi-action αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι και η αντηλιακή κρέμα προσώπου με Γιαούρτι αντιπροσωπεύουν τη συνεχή προσπάθεια της ΚΟΡΡΕΣ για καινοτομία και εξέλιξη μέσα από την έρευνα στα φυσικά συστατικά, έχοντας πρωτοστατήσει στην -επί τρία έτη- ανοδική τροχιά ανάπτυξης της αντηλιακής σειράς της μάρκας. 









Η tinted εκδοχή τους με φυσικές χρωστικές συμπληρώνει ένα ακόμα στοιχείο στην εκτενή λίστα με τα οφέλη, καθώς η λειτουργικότητα ολοκληρώνεται από την αισθητική. Η κλινικά αποδεδειγμένη προστασία από τη φωτογήρανση συνδυάζεται με τη φυσικά λαμπερή όψη, χάρη στην ελαφριά κάλυψη, την απουσία λιπαρότητας και τον ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας.







Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v