Νέες καλοκαιρινές αφίξεις στα The Body Shop

Νέα προϊόντα στη σειρά της Vitamin C, νέα προϊόντα στη Honey Bronze Collection και Special Edition packaging με τη σημαία της Αγγλίας για την best seller Vitamin E που έχει καθιερωθεί ως skincare icon από 1977.

VITAMIN E SPECIAL EDITION SKINCARE COLLECTION!

Η bestselling σειρά της The Body Shop αποτελεί τεράστια επιτυχία για περισσότερες από 3 δεκαετίες και για να το γιορτάσει δημιούργησε μία περιορισμένης κυκλοφορίας μοναδική "βασιλική" συσκευασία. 

Ιδανική για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας "βασιλική περιποίηση" ! Μία σειρά προσώπου, που θρέφει και προστατεύει την κουρασμένη επιδερμίδα με αντιοξειδωτική ενυδάτωση.



Ανακαλύψαμε το ΝΕΟ Honey Bronze Face Gel και τα ΝΕΑ Highlighting Domes για διακριτική ηλιοκαμένη λάμψη στο πρόσωπο και τα ζυγωματικά!


Χαρίστε στα πόδια σας τη λάμψη του καλοκαιριού με το ΝΕΟ Honey Bronze Tinted Leg Mist για ομοιόμορφη μπρονζέ λάμψη και αποκτήστε ένα απόλυτα φυσικό μαύρισμα σαν να γυρίσατε μόλις χτες από τις διακοπές! Χωρίς έλαιο, χωρίς σωματίδια λάμψης, δεν μεταφέρεται στα ρούχα.




Αποχαιρετίστε τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα με τα NEΑ προϊόντα της σειράς Vitamin C με το πολύτιμο φρούτο Camu- Camu από τον Αμαζόνιο που περιέχει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι! 


ΝΕΟ Vitamin Glow Boosting Moisturiser. Aπλώστε κάθε πρωί την ενυδατική μας κρέμα με υφή gel για αναζωογόνηση, ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας!

Αποκτήστε λάμψη υγείας με το ΝΕΟ Vitamin C Instant Glow Enhancer. Ένα έξυπνο προϊόν που χαρίζει λάμψη και περιποιείται πρόσωπο και μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση!


Απολαύστε καθαρή και προστατευμένη επιδερμίδα με το Super Soft Cleansing Brush


Είναι εξαιρετικά απαλό, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης. Διαθέτει 350.000 μεταξένια απαλές, χωρίς βαναυσότητα σε ζώα ίνες, αφαιρεί τις ακαθαρσίες, το μακιγιάζ και καθαρίζει την επιδερμίδα. Συνδυάζεται ιδανικά με το Vitamin E Gentle Facial Wash.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v