Κορρές Άνθη Αμυγδαλιάς νέα σειρά ενυδάτωσης

Η ενυδάτωση του προσώπου ως βασική προϋπόθεση της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας, τέθηκε εκ νέου στο μικροσκόπιο του Εργαστηρίου Έρευνας & Ανάπτυξης ΚΟΡΡΕΣ για να επαναπροσδιοριστεί μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες των ελληνικών βιολογικών Ανθών Αμυγδαλιάς και μία ισχυρά ενυδατική σύνθεση 3 συστημάτων. 


Η νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς ανταποκρίνεται στην ανάγκη για συνεχή, βαθιά, πολυ-επίπεδη ενυδάτωση, ακόμα και της ευαίσθητης επιδερμίδας, ξεπερνώντας ηλικιακά όρια. 


Τρεις κρέμες ημέρας απευθύνονται σε ισάριθμους τύπους δέρματος, εξασφαλίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις σταθερά ενυδατωμένη επιδερμίδα, μέσα από τρία συστήματα δράσης: Ενυδάτωση των βαθύτερων στρωμάτων, δέσμευση των μορίων νερού και μείωση της σταδιακής απώλειας υγρασίας.


Ως ρυθμιστής των επιπέδων ενυδάτωσης, η νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς υπηρετεί αυτή τη βασική, αλλά εξαιρετικά σημαντική, διαδικασία καθημερινής φροντίδας, μέσα από συνθέσεις υψηλού φυσικού περιεχομένου και ένα σύνθετο μείγμα δραστικών ουσιών. Το εκχύλισμα ΚΟΡΡΕΣ από ελληνικά βιολογικά Άνθη Αμυγδαλιάς [Ελασσόνα], σημαντικός ενυδατικός, αντιοξειδωτικός και θρεπτικός παράγοντας, σε συνδυασμό με επιπλέον παράγωγα της Αμυγδαλιάς -Αμυγδαλέλαιο και πρωτεΐνες Αμυγδάλου- και δύο τύπους Υαλουρονικού οξέως, αποκτά το προβάδισμα προς το τελικό αποτέλεσμα της ελαστικής, υγιούς, αναζωογονημένης επιδερμίδας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v