Η νέα AQUA VITA από την Apivita

Η APIVITA μας παρουσίασε τη νέα AQUA VITA, που ήρθε για να δώσει ζωή στο πρόσωπό μας!



Στο Varoulko Seaside, στο νέο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου στον Πειραιά, δίπλα στο κύμα, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την καινούρια Aqua Vita, απολαμβάνοντας αμέσως μετά, υπέροχες γευστικές δημιουργίες από τον γνωστό σεφ.



Με την Σοφία Κουτσιανά

Apivita team


H Nίκη Κουτσιανά μας παρουσιάζει τη νέα Aqua Vita

Η νέα κρέμα προσώπου, με υψηλά ποσοστά φυσικών συνθέσεων που αγγίζουν το 98%, υπόσχεται εντατική ενυδάτωση, αναζωογόνηση & προστασία από την πρόωρη γήρανση, χάρη στις φυτοενδορφίνες λυγαριάς, το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, το έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού και το 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι. 



Διατίθεται σε τρεις τύπους: για Λιπαρές-Μικτές Επιδερμίδες, για Κανονικές-Ξηρές Επιδερμίδες και για Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες, ενώ για μια Ολιστική περιποίηση προσώπου, συνδυάστε την και με τα άλλα κατάλληλα προϊόντα της APIVITA. 


Καθαρισμός με πλενόμενα προϊόντα της σειράς Cleansing, απολέπιση με scrub των σειρών Face Scrubs & Masks καθώς και Express Beauty, βαθύς καθαρισμός με μάσκες των σειρών Face Scrubs & Masks καθώς και Express Beauty, μάσκες ομορφιάς από τις σειρές Face Scrubs & Masks καθώς και Express Beauty, που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα λόγω των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που περιέχουν. Serum της σειράς Natural Serum για λάμψη, αντηλιακή προστασία από τη σειρά SUNCARE, τη σημαντικότερη φροντίδα για τη θωράκιση από την πρόωρη γήρανση και τέλος μην ξεχνάτε άσκηση, διατροφή & υγιεινός τρόπος ζωής, απαραίτητες προϋποθέσεις για την υγεία και την ομορφιά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v