Clarisonic:Λαμπερή επιδερμίδα σε 1 λεπτό!!!

Η Clarisonic αποτελεί “επανάσταση” στη φροντίδα της επιδερμίδας σας! Eίναι το αγαπημένο beauty gadget του Hollywood! Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow και Liv Tyler είναι μερικά μόνο από τα λαμπερά ονόματα του Hollywood που ορκίζονται στην αποτελεσματικότητά της.


Η Clarisonic, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα μηχανικών και επιχειρηματιών στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον, είναι μια βούρτσα που πάλλεται σε συχνότητα υπερήχων με 300 περιστροφές ανά λεπτό και καθαρίζει το δέρμα τόσο βαθιά και τέλεια που η επιδερμίδα άμεσα, γίνεται πιο απαλή και φωτεινή.


Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η Μέθοδος Ηχητικών Κυμάτων (Sonic Method) μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της επιδερμίδας, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη. Σε αντίθεση με τα "κλασικά" περιστρεφόμενα βουρτσάκια, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία υπερήχων της Clarisonic, σέβεται τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, απομακρύνει ρύπους και σκόνη από το βάθος των πόρων και προετοιμάζει το πρόσωπο, ώστε να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα φροντίδας. Κλινικά αποτελέσματα καταδεικνύουν αυξημένη απορρόφηση των προϊόντων και 6 φορές καλύτερη αφαίρεση του μακιγιάζ, των ρύπων και της λιπαρότητας σε σύγκριση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.



Διαθέτει δύο ταχύτητες λειτουργίας, έναν παλμικό χρονοδιακόπτη 1 λεπτού και μια πρακτική θήκη μεταφοράς, ενώ υπάρχει και ειδική συσκευή για το σώμα, στην οποία προσαρμόζεται και το βουρτσάκι για το πρόσωπο.


Διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα καλλυντικών Sephora.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v