Korres spring/summer 14

Πριν από λίγες ημέρες στο press event του Korres, είχαμε την ευκαιρία να “γνωρίσουμε” τα καινούργια προϊόντα της εταιρίας για την άνοιξη καλοκαίρι 2014! 




Τα δοκίμασα, τα μύρισα και σας τα παρουσιάζω:


Με την Έλενα Καπλάνη - Blue Velvet

NAIL COLOUR THE METALLIC COLLECTION

H σειρά NAIL COLOUR με Μύρο & Ιχνοστοιχεία για πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια αριθμεί συνολικά 28 [μόνιμη σειρά] + 12 [S/S14 Limited Edition] αποχρώσεις.


Δώδεκα εκρήξεις μεταλλικής λάμψης και πλούσιου χρώματος επιφυλάσσει η νέα Limited Edition Metallic Collection της σειράς ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR, φωτίζοντας τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες με shimmering nude ή πιο έντονους, πολύχρωμους τόνους. 


Η Metallic Nude Collection  σε γήινα χρώματα αναδεικνύει το minimal look και «δένει» με τη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, ενώ η Metallic Bright Collection αναπαράγει θερινές εικόνες μέσα από ζωηρές ή πιο μυστηριώδεις μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Χάρη στη 7-free φόρμουλα, τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR προσφέρουν μία πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. 


METALLIC SUMMER MAKE-UP COLLECTION



Μετά το διαχρονικό έντονο μαύρο, η συλλογή μακιγιάζ ΚΟΡΡΕΣ Volcanic Minerals φέτος εστιάζει στο χρώμα και στις μεταλλικές λάμψεις, για εκρηκτικά καλοκαιρινά βλέμματα. Τα νέα Μολύβια Ματιών και οι πρακτικές Σκιές σε μορφή stick προσφέρουν εντυπωσιακό, σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς σε διάρκεια.



Τα νέα Volcanic Minerals Μολύβια Ματιών ορίζουν το περίγραμμα των ματιών, δίνοντας βάθος στο βλέμμα με έντονο χρώμα, που διαρκεί έως και 8 ώρες –σε έξι [6] αποχρώσεις, από το κλασικό καφέ και το εναλλακτικό γκρι έως το απόλυτα σαγηνευτικό μωβ. 



Η Limited Edition σειρά Volcanic Minerals Σκιές Ματιών σε μορφή stick είναι η πιο πρακτική λύση για έντονο, ομοιόμορφο χρώμα στα βλέφαρα, με διάρκεια έως και 24 ώρες. Με απαλή, πλούσια υφή και σε έξι [6] metallic αποχρώσεις θα γίνουν το σημείο αναφοράς των πιο φωτεινών, head-turning looks.

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ και AFTER-SUN σειρά


Η αντιηλιακή σειρά ΚΟΡΡΕΣ προσφέρει σταθερά αποτελεσματική προστασία από το υπεριώδες φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας [UVA – UVB], καλύπτοντας όλες τις βαθμίδες προστασίας, με αντιηλιακή προστασία βασισμένη σε δημοφιλή ευεργετικά φυσικά συστατικά, όπως πραγματικό βρώσιμο Γιαούρτι, Κόκκινο Σταφύλι, Καρυδιά & Καρύδα, βούτυρο Karitè.


Η ΚΟΡΡΕΣ ενισχύει την πολύ πετυχημένη της σειρά AFTER-SUN με ένα ακόμα προϊόν, με βρώσιμο Γιαούρτι, το νέο After-Sun Προσώπου με ισχυρή ενυδατική, καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση, που το καθιστά κατάλληλο και για χρήση όλο το χρόνο. Το νέο After-Sun Προσώπου αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο, συμβάλλοντας στην προστασία από την πρόωρη γήρανση. Παράλληλα, είναι ιδανικό για τις επιδερμίδες, και δη τις ευαίσθητες, που «απαιτούν» ενυδατική και καταπραϋντική φροντίδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 


AΜΠΕΛΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ / ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ & BODY MILK


Δύο νέα προϊόντα που εγκλωβίζουν την ομορφιά, τις εικόνες και αρώματα της Σαντορίνης. Η σειρά Αμπέλι Σαντορίνης, αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΚΟΡΡΕΣ με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων/ Santowines, βασίζεται στο Ασύρτικο Σαντορίνης –μία γηγενή ποικιλία σταφυλιού, με παρελθόν 3.500 ετών, που καλλιεργείται στα άγονα ηφαιστειογενή εδάφη του νησιού. Η συγκεκριμένη ποικιλία αποκτά για πρώτη φορά νέα διάσταση ως καλλυντικό συστατικό, προσφέροντας το μοναδικό άρωμα, αλλά και την προστατευτική της επιδερμίδας δράση.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v