Η μακροχρόνια κληρονομιά της Kiehl’s

Πρόσφατα επισκέφτηκα το νέο Kiehl’s corner στα Gallerie de Beaute στο Mall Athens, για να γνωρίσω από κοντά τα προϊόντα και τις νέες φόρμουλες του brand και να λάβω τις εξατομικευμένες συμβουλές που προσφέρει.




Παράλληλα έμαθα και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τη φιλοσοφία της εταιρείας, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας:


Η Kiehl’s η αγαπημένη μάρκα των celebrities παγκοσμίως, ξεκίνησε το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. 


Αναλαμβάνοντας την επιχείρηση John Kiehl, η οικογένεια Morse υποστήριζε την τοπική κοινωνία του East Village, φρόντιζε τους πελάτες της σαν γείτονες, και επιφύλασσε σπιτική υποδοχή για κάθε επισκέπτη της Kiehl’s. Με αυτόν τον τρόπο, οι ιδρυτές φαρμακοποιοί εγκαινίασαν μια παράδοση εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, η οποία είναι πλέον θρυλική.


Περίπου 160 χρόνια αργότερα, η μαγεία που προσφέρει η «Εμπειρία Kiehl’s» εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Σήμερα η Kiehl’s προσφέρει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.



Ακολουθώντας την παράδοση της Kiehl’s στην παροχή συμβουλών και συνταγών στους πελάτες, το προσωπικό της σήμερα συνεχίζει να «συνταγογραφεί» προγράμματα που είναι κατάλληλα για τις ιδιαίτερες ανάγκες περιποίησης κάθε ατόμου – διασφαλίζοντας βέλτιστη υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών τους. 


Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οποιαδήποτε σύνθεση τους αρέσει προτού την αγοράσουν και καθημερινά η εταιρεία μοιράζει γενναιόδωρες ποσότητες δειγμάτων βασιζόμενη στη φιλοσοφία της «Δοκιμάστε προτού αγοράσετε»!





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v