Korres limited edition συλλογή μακιγιάζ A/W 13/14

Μία νέα σειρά super-sized lipstick, τα Twist Lipstick, συνδυάζουν την ευκολία χρήσης του μολυβιού με το τελικό αποτέλεσμα πλούσιου, γεμάτου χρώματος. Η απόλυτη λάμψη του lipgloss, η ένταση χρώματος του σταθερού κραγιόν και η απαλή φροντίδα του lip balm σε ένα προϊόν.



Με σύνθεση βασισμένη στο έλαιο από Βατόμουρο, το νέο Twist Lipstick με εξαιρετική απόδοση χρώματος και βουτυρένια υφή, «γλιστράει» στα χείλη, προσφέροντας μοναδική κάλυψη, χωρίς να τα ξηραίνει.  



Η νέα Limited Edition σειρά  [6 αποχρώσεις] εκπέμπει μία vintage, ρομαντική διάθεση, παίζοντας με τις αντιθέσεις ανάμεσα σε Κόκκινους και Nude τόνους.


Τα χρώματα στα άκρα ενισχύουν τη vintage, ρομαντική αισθητική της σεζόν, καθώς το κόκκινο του πάθους, οι διακριτικοί nude τόνοι και οι ζεστές χειμωνιάτικες πινελιές συνθέτουν την A/W 13/14  Limited Edition παλέτα της σειράς ΚΟΡΡΕΣ Nail Colour.


Λάμψη και πλούσιο χρώμα μέσα από τη φιλική προς τα νύχια και την επιδερμίδα 7-free φόρμουλα, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Μύρου, Ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5.  




VINTAGE RED COLLECTION 

RASPBERRY TWIST LIPSTICK / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: PASSION, LUST, DESIRE 

NAIL COLOUR / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: PASSION RED 52, DESIRE RED 58  

 

ROMANTIC NUDE COLLECTION

RASPBERRY TWIST LIPSTICK / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: ELEGANCE, INNOCENCE, ROMANCE  

NAIL COLOUR / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: ROMANCE PINK 10, NUDE 31  




WINTER GLOOM COLLECTION

NAIL COLOUR / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: CLOUDED PURPLE 80, STONE BROWN 63


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v