15 απίστευτες πληροφορίες για τον Τοξότη

Ζώδιο δραστήριο, περιπετειώδες και με αστείρευτη ενέργεια και όρεξη για ζωή… και ίσως επιρρεπές σε μπελάδες!
15 απίστευτες πληροφορίες για τον Τοξότη
Πώς να περιγράψουμε τους Τοξότες…; Είναι σίγουρα έντονες προσωπικότητες. Δυναμικοί. Μισούν την στασιμότητα, και ίσως είναι λιγάκι εθισμένοι στην αδρεναλίνη. Την ίδια στιγμή, γνωρίζουν πολύ περισσότερα απ’ ό,τι φαντάζεσαι, και θέλουν να μοιραστούν αυτές τις γνώσεις μαζί σου—αρκεί να είσαι διατεθειμένος να χαθείς για λίγο στον κόσμο τους. Ας μάθουμε τα πάντα για τον Τοξότη, λοιπόν…

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ: Οι Τοξότες ξέρουν πολύ καλά ότι, αν αφεθούν, οι πιθανότητες λένε ότι θα πληγωθούν άσχημα, και ότι πρέπει να μάθουν να είναι πιο προσεκτικοί με τις δεύτερες ευκαιρίες που δίνουν. Από την άλλη μεριά, είναι Τοξότες. Δεν έχουν ούτε μισό καχύποπτο κύτταρο μέσα τους.

Τι σιχαίνονται στους άλλους: Οι Τοξότες είναι φιλικοί, και μπορούν να αγαπούν τους πάντες… εκτός κι αν έρθουν αντιμέτωποι με ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Είναι δύσκολο για έναν Τοξότη να κρατήσει το στόμα του κλειστό, και μερικές φορές αυτό σημαίνει πως θα πει πράγματα που δεν είναι και τόσο πολιτικώς ορθά. Δεν έχουν ποτέ κακές προθέσεις, αλλά η λογοκρισία του ορθάνοιχτου μυαλού τους είναι σούπερ ενοχλητική.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους: Η τεράστια ενέργειά του είναι μερικές φορές υπερβολική για τους άλλους ανθρώπους. Δεν μπορούν να τον καταλάβουν πολλές φορές, και ο Τοξότης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Και στεναχωριέται, επειδή δεν είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει. Είναι απλά ο χαρακτήρας του, και σχεδόν ποτέ δεν έχει κακές προθέσεις.

Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους: Εδώ οι πιθανότητες είναι δύο, και εξίσου άσχημες: Είτε θα αδιαφορεί για τα αισθήματά σου, και θα σε κάνει να νιώθεις ασήμαντος, είτε θα του ξεφύγει κάποια χοντράδα. Το δεύτερο είναι πιο πιθανό

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους: Αν είσαι από εκείνα τα άτομα που μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και η διασκέδαση αυτοκτονεί, τότε – προφανώς – ο Τοξότης δεν πρόκειται να σου δώσει καν σημασία. Σε γενικές γραμμές, αν δεν είσαι μίζερος, εμμονικός και τσιφούτης, θα τα πας πολύ καλά με τους Τοξότες.

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις: Λάτρεις της περιπέτειας και των εκπλήξεων, οι Τοξότες θα ενθουσιαστούν με δώρα που έχουν να κάνουν με δράση, όπως εισιτήρια για ταξίδια, εξοπλισμό για camping ή πεζοπορία, μια φωτογραφική μηχανή ή ένα ταξιδιωτικό σημειωματάριο. Επιπλέον, αγαπούν ιδιαίτερα τα ζώα, επομένως αν έχουν κατοικίδιο, θα εκτιμήσουν ένα δώρο που σχετίζεται με το ζωάκι τους..

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι: Για τον αμετανόητο λάτρη της περιπέτειας Τοξότη, το σεξ σε δημόσιους ή ημιδημόσιους χώρους είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να του συμβεί. Θα τον ενθουσιάσει, όμως, επίσης, το παθιασμένο γρήγορο σεξ, αυτό που λέει «δεν μπορώ να αντισταθώ, σε θέλω τώρα», με την γυναίκα καθισμένη σε ένα ψηλό σκαμπό ή στον πάγκο της κουζίνας, και τον παρτενέρ όρθιο μπροστά της.

Τι ζητούν σε μια σχέση: Οι Τοξότες χρειάζονται πάνω απ’ όλα ένα άτομο που να ακολουθεί το ένστικτό του και να μην δίνει πολλή σημασία στους κανόνες. Η εξυπνάδα, οι έντονες συζητήσεις και η αίσθηση της περιπέτειας είναι αυτό που θα κρατήσουν την σχέση σας ζωντανή.

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι: Ο Τοξότης ίσως να είναι το καλύτερο ζώδιο (ή, εναλλακτικά, το μόνο ζώδιο) που όχι μόνο θα αντέξει τα ομολογουμένως παράξενα πράγματα που κατεβάζει το μυαλό του Υδροχόου, αλλά θα του αρέσουν και θα τα στηρίξει. Και, επειδή είναι και οι δύο τρομακτικά ανεξάρτητοι, ποτέ δεν έχουν πρόβλημα να ζήσουν μερικές τρέλες ο καθένας μόνος του—ξέρουν ότι το επόμενο πρωί θα τα λένε με καφέ.

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους: Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να πάρει την σκοτεινή του πλευρά και να την εκσφενδονίσει όσο πιο μακριά του γίνεται, αυτό είναι ο Τοξότης. Με το που αρχίσει να νιώθει ότι τα άσχημα αισθήματα και η ανασφάλειά του εμφανίζονται στην επιφάνεια, θα βρει αμέσως τρόπο να απασχοληθεί με κάτι άλλο.

…και το καλύτερό τους χαρακτηριστικό: Ακόμα και οι πιο αστείοι από εμάς μάλλον ξέρουμε κάποιον Τοξότη που είναι πιο αστείος. Ή πολλούς Τοξότες που είναι πιο αστείοι. Γενικά, οι Τοξότες παίζουν εκτός συναγωνισμού στο χιούμορ, και όλα τα άλλα ζώδια θα ζήλευαν κανονικά… αν δεν ήταν απασχολημένα να κρατούν το στομάχι τους από τα γέλια.

Πώς είναι τα φιλιά τους: Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι ο απόλυτος κατακτητής. Τα φιλιά του σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι κάποιος σας έχει κυριεύσει.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους: Αν έπρεπε να διαγνώσουμε τους Τοξότες με κάποια επίσημη φοβία, μάλλον θα διαλέγαμε την κλειστοφοβία, καθώς απλά δεν μπορείς να τους περιορίσεις. Και, σε πιο συμβολικό επίπεδο, οι Τοξότες φοβούνται πως κάποια στιγμή θα γνωρίσουν ένα άτομο που θα αγαπήσουν, αλλά θα θέλει ακριβώς αυτό: να τους περιορίσει και να τους ελέγξει.

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους: Θα σου πει να προσέχεις. Έχουμε ξαναπεί πως οι ερωτευμένοι Τοξότες είναι μια κινούμενη αντίθεση, σωστά; Επειδή, από όλα τα ζώδια, ο Τοξότης είναι σίγουρα αυτός που θα σε τραβήξει απ’ το μανίκι για να ζήσετε μαζί τις περισσότερες μ#λακίες. Πλέον, όμως, έχεις να κάνεις μ’ έναν Τοξότη που ενδιαφέρεται για την σωματική σου ακεραιότητα.

Πώς θα σε φλερτάρουν: Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρος τρόπος για να σου δείξει ότι σε γουστάρει από το να σε προσκαλέσει κάπου. Ναι, ίσως το “προσκαλέσει” να είναι κάπως ευγενικό, για Τοξότες μιλάμε, άλλωστε. Θα σου το δηλώσει, μάλλον.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v