Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του Αυγούστου;

H πανσέληνος του Αυγούστου πλησιάζει, και εμείς ρίχνουμε μια ματιά στο πώς θα μας επηρεάσει…
Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του Αυγούστου;
Η πανσέληνος του Αυγούστου φέτος πέφτει νωρίς, στις 7 του μήνα. Πώς θα επηρεάσει όμως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Ψάχνουμε τις απαντήσεις, και σας τις παρουσιάζουμε, για να ξέρετε τι να περιμένετε…

Κριός
Είναι μια περίοδος που πρέπει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, ειδικά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι Κριοί δεν τα πάνε πολύ καλά όταν δουλεύουν με ομάδες, και ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικές δύσκολες επιλογές. Μην ξεχνάτε πως μόνοι σας δουλεύετε πιο γρήγορα, αλλά με μία ομάδα θα φτάσετε πιο μακριά.

Ταύρος
Οι Ταύροι πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις αλλαγές αυτή την περίοδο. Σε γενικές γραμμές, αυτό το ζώδιο αντιπαθεί κάθε είδους αλλαγή, αλλά κάποτε φτάνει η στιγμή που πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η αλλαγή είναι αναγκαίο κακό.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή περίοδος για να βγείτε έξω, να γνωρίσετε κόσμο, να φλερτάρετε… Η κοινωνικότητά σας έχει χτυπήσει κόκκινο, και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Ποτέ δεν ξέρετε τι σας περιμένει.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι, σε αντίθεση με τους Διδύμους, ίσως να θέλουν να κλειστούν στον εαυτό τους αυτές τις ημέρες. Κι αυτό δεν είναι κακό· δεν γίνεται να είμαστε πάντα γεμάτοι όρεξη για κοινωνικοποίηση. Αφήστε που μπορούν πιο εύκολα να συγκεντρωθούν σε πράγματα που αναβάλλουν εδώ και καιρό.

Λέων
Αντί να σκέφτεστε πόσα έχετε καταφέρει, και να ταΐζετε τον εγωισμό σας, μια καλή λύση για αυτή τη περίοδο είναι να κοιτάξετε… ψηλά. Δείτε ανθρώπους που έχουν καταφέρει περισσότερα από εσάς, σε κάθε τομέα που σας αφορά, και αφήστε τον εαυτό σας να γεμίσει έμπνευση και ιδέες για το μέλλον.

Παρθένος
Οι Παρθένοι θα μπορέσουν να μεγαλουργήσουν με… διακριτικότητα αυτήν την περίοδο. Θα δείτε να παρουσιάζονται μικρές ευκαιρίες για αλλαγή, στα επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά, και πρέπει να τις αναγνωρίσετε και να τις αρπάξετε όσο είναι καιρός.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θα κάνουν ενδοσκόπηση αυτές τις μέρες. Είναι πολύ καλή περίοδος για να σκεφτείτε τι παράπονα έχετε ακούσει από τους κοντινούς σας ανθρώπους, και να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Μην είστε παρορμητικοί. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας για ένα σούπερ δυναμικό φθινόπωρο.

Σκορπιός
Σκορπιοί, ήρθε η ώρα να κάνετε του κεφαλιού σας. Αν κάτι σας αρέσει πολύ, είναι η κατάλληλη στιγμή να απλώσετε το χέρι σας και να το διεκδικήσετε.

Τοξότης
Οι Τοξότες μπορεί να μελαγχολήσουν λιγάκι αυτές τις μέρες, αλλά σύντομα θα ανακαλύψουν ότι όλα αυτά τα παράξενα συναισθήματα έχουν έναν μοναδικό σκοπό: να οργανώσετε ξανά τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες σας, και να συνεχίσετε με περισσότερη αισιοδοξία από ποτέ.

Αιγόκερως
Σκεφτείτε τους συνανθρώπους σας, και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε. Είναι μια περίοδος που θα επηρεάσει τους Αιγόκερους, και θα τους κάνει να αισθάνονται πως θέλουν να προσφέρουν περισσότερα στο περιβάλλον τους.

Υδροχόος
Υπομονή χρειάζεται να έχουν οι Υδροχόοι, καθώς τα πράγματα φαίνεται να κυλούν αργά στην ζωή τους. Όλα, όμως, οδηγούν σε καλές, θετικές αλλαγές. Μην ξεχνάτε πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

Ιχθείς
Σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για να καταλάβετε καλύτερα τους κοντινούς σας ανθρώπους, και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε, αν θέλετε να παραμείνουν υγιείς οι σχέσεις σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v