Πώς να χωρίσετε το κάθε ζώδιο

Με ποιον τρόπο θα καταφέρεις να χωρίσεις το κάθε ζώδιο όσο πιο αναίμακτα γίνεται;
Πώς να χωρίσετε το κάθε ζώδιο
Είχατε σχέση. Πλέον δεν θες να έχετε σχέση. Το πήρες απόφαση να το τελειώσεις. Κι εμείς θα σου δώσουμε την κατάλληλη συμβουλή, για να χωρίσεις όσο πιο πολιτισμένα γίνεται, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου. Επειδή όλοι αξίζουμε έναν ήρεμο, πολιτισμένο χωρισμό.

Κριός
Ο Κριός γενικότερα είναι το ζώδιο που δεν χωρίζεται. Πάντα χωρίζει, ενεργητική φωνή. Όχι πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτό υπέρ σου: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις αυτό που κανένας Κριός δεν μπορεί να αντέξει, δηλαδή τεμπέλης, βαρετός και καθόλου αυθόρμητος. Σύντομα θα σου πει πως δεν νιώθει ότι μπορεί να είναι άλλο μαζί σου, κι εσύ θα ‘χεις πετύχει τον στόχο σου.

Ταύρος
Οι Ταύροι, από την άλλη, με την σταθερότητα που τους χαρακτηρίζει, θα προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα της σχέσης με κάθε πιθανό τρόπο, πριν φτάσουν στην έσχατη λύση του χωρισμού. Συνεπώς, για να κάνεις τον Ταύρο να χάσει την ασταμάτητη όρεξη που έχει για επίλυση προβλημάτων, κάνε ακριβώς το ανάποδο από αυτό που είπαμε πριν: γίνε ο ορισμός του αυθορμητισμού και της αλλαγής. Οι Ταύροι μισούν τις αλλαγές.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που μπορεί να μιλήσει για το οτιδήποτε. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Άρα, αν θες πραγματικά να χωρίσετε, πρέπει να δείξεις ψυχρότητα. Γίνε ένα αναίσθητο ντουβάρι, και σύντομα η σχέση σας θα βρίσκεται στο παρελθόν.

Καρκίνος
Αν θες ειλικρινά να χωρίσεις με έναν Καρκίνο, καλή σου τύχη. Οι Καρκίνοι είναι διαβόητοι για το πόσο μπορούν να κολλήσουν πάνω στους συντρόφους τους, οπότε θα χρειαστεί να γίνεις σκληρόπετσος. Πες ότι η σχέση σας τελείωσε, φύγε και μην κοιτάξεις πίσω. Αυτό δεν σημαίνει πως θα παραιτηθεί – ούτε πως θα σταματήσει να βλέπει τους κοινούς σας φίλους σαν οικογένεια, αλλά τουλάχιστον θα έχεις το κεφάλι σου (σχεδόν) ήσυχο.

Λέων
Στον Λέοντα πρέπει να μιλήσεις ξεκάθαρα, γιατί του αρέσουν τα σταράτα λόγια. Και μετά πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά, μιας και θ’ αρχίσεις να βλέπεις παντού τριγύρω σου τους φίλους του να σου ρίχνουν λοξές ματιές. Το ξέρεις πως σε μισούνε. Θα ζήσεις.

Παρθένος
Οι Παρθένοι λατρεύουν, περισσότερο απ’ το κάθε τι, να νιώθουν χρήσιμοι. Θέλουν να ξέρουν πως οι σύντροφοί τους τους έχουν ανάγκη. Οπότε, κάτι μας λέει ότι μια μικρή αλλαγή στην δυναμική σας (εντάξει, ίσως με λίγο πιο φουσκωμένη περηφάνια από πλευράς σου) θα κάνει τον Παρθένο να ξενερώσει πολύ γρήγορα και να ψάχνει έξοδο διαφυγής.

Ζυγός
Τεμπέλιασε. Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να δείξεις σε έναν Ζυγό ότι δεν ενδιαφέρεσαι πια γι’ αυτή την σχέση. Άρχισε να του δείχνεις πως θες τα πράγματα να κυλούν οργανικά – αν του πεις την λέξη “οργανικά”, μπορεί και να σε χωρίσει επιτόπου. Οι Ζυγοί πιστεύουν πως οι σχέσεις τους απαιτούν δουλειά και πρέπει να είναι όλα άψογα, και δεν πρόκειται να εκτιμήσουν έναν σύντροφο που αδιαφορεί.

Σκορπιός
Αν έχεις αρκετό θάρρος για να χωρίσεις με έναν Σκορπιό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις η ανθρώπινη βερσιόν ενός αρκουδιού της αγάπης. Πες πόσο τον/την αγαπάς, ξεκίνα τις δημόσιες αγκαλιές και τα ζουζουνιάσματα, και θα φρικάρει τόσο πολύ από το πόσο ανοιχτός είσαι, που θα εξαφανιστεί. Βέβαια, όσο εξαφανισμένος και να είναι, οφείλεις να γνωρίζεις ότι τα μάτια του θα είναι συνεχώς πάνω σου: κρυφές κάμερες, μαύρη μαγεία, όλο και κάτι θα σκεφτεί.

Τοξότης
Μίλα του ξεκάθαρα, για το πώς δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις προσδοκίες του. Οι πιθανότητες λένε πως θα μπορέσετε να χωρίσετε σούπερ φιλικά, αρκεί να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις στα πέρατα της γης, ότι δεν μπορείς να μοιραστείς τον ενθουσιασμό του. Θα στεναχωρηθεί, σίγουρα, αλλά δεν πρόκειται να κόψει και τις φλέβες του.

Αιγόκερως
Θα πούμε μία λέξη που είναι πολύ απαίσια, αλλά είναι (δυστυχώς) η καλύτερη για να περιγράψει την στρατηγική χωρισμού που πρέπει να χρησιμοποιήσεις απέναντι σε έναν Αιγόκερω: YOLO. Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί, μετρημένοι και τους ενδιαφέρει πολύ η δημόσια περσόνα τους. Άρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να γίνεσαι ανώριμος. Ζήσε μια δεύτερη εφηβεία, και ίσως περνάς υπερβολικά καλά για να προσέξεις τον Αιγόκερω σύντροφό σου να βγάζει καπνούς σε μια γωνία.

Υδροχόος
Αν θες να το κάνεις απλά, μίλησέ του. Αυτό όμως εμπεριέχει τον κίνδυνο, μετά από δύο βδομάδες χωρίς φωνή, χωρίς ακρόαση, να τον δεις να σέρνεται στην πόρτα σου, ικετεύοντας να μιλήσετε (ναι, οι Υδροχόοι αργούν να επεξεργαστούν τέτοια δεδομένα). Συνεπώς, για πιο γρήγορη και έξυπνη λύση, άρχισε να φέρεσαι λες και είστε παντρεμένοι. Φέρε πρωινό στο κρεβάτι. Ξεκίνα να κάνεις χαριτωμενιές. Μετά άρχισε να του θυμίζεις ότι αυτό που έχετε είναι δέσμευση, και λογικά θα φύγει απ’ το σπίτι σου ενώ κοιμάσαι.

Ιχθείς
Αν θες να διώξεις έναν Ιχθύ από την ζωή σου, ξεκίνα να φέρεσαι σαν ενήλικος. Ζήτησέ του βοήθεια να κουβαλήσεις μερικά έπιπλα. Πες του να κάνετε μαζί την φορολογική σας δήλωση. Και μετά δες τον να μαζεύεται όλο και περισσότερο, προσπαθώντας να γίνει μικροσκοπικός και αόρατος—και μόλις κέρδισες την ελευθερία σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v